Vits: Forkælet 18-årig skaber kaos på flyet – så hvisker piloten 6 ord, som får hende til at gå i panik

Man kan nemt blive stresset, når man er på farten. Det er vigtigt at holde styr på det hele, så alt ender godt. Men midt i al stressen kan det dog blive lidt svært at opføre sig eksemplarisk.

Jeg indrømmer gerne, at jeg grinte længere og højere af denne fiktive historie, end jeg egentlig burde. Men det er egentlig blot fordi, at den er så pokkers sjov. Derfor ville jeg gerne dele den med jer, da delt glæde er dobbelt glæde, som man siger.

God læselyst!

Et fly er lige lettet fra København med kurs mod New York. Pludselig rejser en smuk, blond kvinde sig fra sit sæde på økonomiklassen, hvorefter hun går op og sætter sig på første klasse.

“Jeg er blond, jeg er smuk”

En stewardesse opdager, hvad der sker, og forlanger at se kvindens billet. Herefter fortæller hun kvinden, at hun skal sidde på økonomiklassen, og at hun derfor er nødt til at gå tilbage til sin rigtige plads.

– Jeg er blond, jeg er smuk – og jeg skal til New York, er det eneste, kvinden svarer.

Stewardessen går til cockpittet og fortæller andenpiloten, at der er en passager, der nægter at gå tilbage til sit rigtige sæde.

Han følger med ud i kabinen og siger til blondinen, at hun er nødt til at gå tilbage til sin rigtige plads på økonomiklassen, hvilket er hvad hun har betalt for.

– Jeg er blond, jeg er smuk – og jeg skal til New York, gentager kvinden igen.

Andenpiloten går tilbage til sin kollega – kaptajnen – og fortæller om situationen.

– Sagde du, at hun var blondine?, spørger kaptajnen.

– Ja, svarer andenpiloten.

– Okay, nu skal jeg klare det her. Jeg er gift med en blondine, så jeg ved, hvordan de fungerer.

Chokerer alle

Kaptajnen går ud i kabinen og ud til kvinden på første klasse, hvor han hvisker hende noget i øret. Straks efter rejser hun sig fra sit sæde, undskylder og går ned og sætter sig på sin rigtige plads på økonomiklassen.

Stewardessen og andepiloten er chokerede over situationen – hvorefter de spørger kaptajnen, hvad han sagde til hende.

– Jeg sagde bare, at “første klasse går ikke til New York”…

Tøv ikke med at DELE vitsen, hvis den også gav dig et smil på læben!