Sjov historie: Manden finder konen nøgen og svedig i sengen

At kunne stole på hinanden er noget af det vigtigste i et ægteskab. Det er uholdbart, hvis man skal gå rundt og mistænkeliggøre sin partner konstant.

Hvilket denne sjove historie handler lidt om – og jeg fik mig et godt grin, da jeg læste slutningen!

Desværre er der alt for mange, som er deres partnere utro. Jeg har ikke ligefrem præcise tal på hvor mange, men jeg synes, man ofte hører om par, som har været nødt til at gøre det forbi, da den ene part har været utro.

Det er selvfølgelig ikke noget at grine af, men frække vittigheder om netop dette emne er af en eller anden årsag altid meget sjove. Måske skyldes det, at det er lidt ekstra forbudt. Når det så ikke er sket i virkeligheden, men bare er en historie, kan det være forløsende at grine af noget, der ellers mest bidrager til ubehag.

Jeg fandt denne frække vits tidligere i dag og følte straks, at jeg var nødt til at dele den med jer. Måske har du eller dine venner brug for et godt grin netop i dag?! Samtidig er delt glæde jo dobbelt glæde – og det er altid skønt at få andre til at grine.

Hvor historien stammer fra, ved jeg faktisk ikke, men som sagt synes jeg den er rigtig sjov. Slutningen er ubetalelig, så hæng på hele vejen! Sørg også for at trykke på del-knappen og på den måde sprede grinet videre til dine venner!

Hører lyde fra soveværelset

Da manden kommer tidligere hjem fra arbejdet end ventet, hører han mærkelige lyde oppe fra soveværelset, i det øjeblik han træder ind ad døren.

Han løber op ad trappen, og inde i deres soveværelse ser han sin kone ligge helt nøgen på sengen. Hun sveder voldsomt og er helt forpustet.

– Jeg tror, at jeg har fået et hjerteanfald, gisper hun.

Manden i huset løber ned ad trappen for at ringe efter en ambulance, da deres 5-årige søn pludselig skriger.

– Far, manden i huset ved siden af gemmer sig i klædeskabet, og han har intet tøj på!

Manden styrter op ad trappen igen, river klædeskabet op og får øje på manden.

– Din store idiot!, råber han.

– Min kone har fået et hjerteanfald, og så løber du nøgen omkring og skræmmer ungerne…

Tøv ikke med at dele vitsen med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!