Sjov historie: Kvinderne overtræder den eneste regel i himel – Annes straf giver hende et chok

Endelig er den længeventede sommervarme her! Jeg går rundt og nyder solen, så snart jeg får chancen. Det er så hyggeligt at se mennesker gå rundt i byen med et smil på læben.

Her er en sjov historie, som forhåbentlig kan give dig et ekstra smil på læben. Hvem ved, måske kan du fortælle den i aften til en grillfest hos dine venner?

Delt glæde er jo dobbelt glæde, som jeg plejer at sige, og derfor skader det ikke at fortælle en vits til sine kære og nære! Derudover er der intet bedre end at få et godt grin i godt selskab!

3 kvinder døde samtidigt i en bilulykke og kom i himlen. Da de kom til Perleporten, mødtes de af Sankt Peter, som sagde: “Vi har kun én regel her i himlen – træd ikke på ænderne.”

Herefter gik kvinderne ind i himlen, og der var ganske rigtigt ænder overalt. Det var næsten umuligt ikke at træde på en and, og selvom de gjorde deres bedste for at undgå dem, kom den første kvinde, Johanne, desværre til at træde på en.

Herefter kom Sankt Peter med den mest uattraktive mand, som hun nogensinde havde set. Sankt Peter lænkede manden til Johanne og sagde: “Din straf for at træde på anden er, at du nu skal tilbringe evigheden lænket til denne uattraktive mand!”.

Dagen efter kom den anden kvinde, Mathilde, til at træde på en and, og straks efter kom Sankt Peter, som ikke misser noget i himlen – og med sig havde han en ekstremt uattraktiv mand. Han lænkede dem sammen med samme forklaring, som den første kvinde fik.

Den tredje kvinde, Anne, havde selvfølgelig observeret det hele, og var, da hun ikke ville tilbringe evigheden med at være lænket til en uattraktiv mand, MEGET forsigtig med, hvor han satte sine fødder.

Hun gik i flere måneder uden at træde på en eneste and, men en dag kom Sankt Peter hen til Anne med den smukkeste mand, hun nogensinde havde set. Høj, smukke øjne, et indbydende smil, muskuløs og flot hår.

Sankt Peter lænkede dem sammen uden at sige et ord. Anne kommenterede glad med en flirtende stemme: “Ser man det… Jeg undrer mig over, hvad jeg dog har gjort for at fortjene at være lænket til dig i al evighed.”

Den attraktive mand svarede: “Jeg ved ikke med dig, men jeg kom til at træde på en and…”

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!