Sjov historie: Ældre kvinde skriver kontaktannonce i avisen

Et godt grin skulle eftersigende kunne forlænge livet, og jeg er overbevist om, at jeg kommer til at leve lidt længere, efter jeg har læst denne historie.

Jeg indrømmer gerne, at den nok hører til kategorien “vandrehistorier”, men det gør den ikke mindre sjov. Jeg fandt den ved en tilfældighed tidligere i dag, og følte en inderlig trang til at dele den med jer i håb om, at I kan grine lige så højt og godt af den, som jeg gjorde.

Det hele starter med, at “Eva” valgte at skrive en kontaktannonce, men 3 dage senere åbner hun døren og får sit livs chok.

Men vi tager den fra begyndelsen!

72-årige Eva var stadig ugift. I årenes løb havde hun haft svært ved at finde en mand, men hvorfor vidste hun ikke helt. Eva havde ganske vist datet og mødt en del ungkarle gennem årene – men til sidst havde de alle vist sig at være idioter.

Men for et stykke tid siden valgte hun dog at give kærligheden chancen igen. Hun skrev en kontaktannonce i avisen, og var meget klar med sine krav, mærkbart arret fra tidligere forhold.

Mand ønskes:

Må IKKE være på alder med mig (er 72)

Må IKKE slå mig

Må IKKE FORLADE mig

Og du SKAL være god i sengen!!

Flere dage gik. Eva fik ingen svar på annoncen, og valgte derfor at give op og tænkte ikke videre over det.

Men en dag, da hun var nede i husets kælder for at gør rent, bankede det pludselig hårdt på døren. Hun skyndte sig op ad trappen og åbnede hoveddøren.

Der, lige foran hende, sad en mand i kørestol uden hverken arme eller ben.

– Hej, kan jeg hjælpe dig?, spurgte Eva.

– Jeg er din drømmemand!, udbrød han.

– Hvad?! Hvad i alverden er det, du siger?!

– Jo, ser du. Jeg læste din annonce i avisen, og jeg må sige, at jeg er den perfekte mand. Jeg kan ikke slå dig, da jeg ikke har nogle arme. Jeg kan ikke forlade dig, da jeg ikke har nogle ben.

– Ser man det, det lyder jo godt. Men er du så god i sengen?, spurgte Eva nysgerrigt.

Manden svarede:

– Hvordan fanden tror du, jeg bankede på døren…?!

Tøv ikke et sekund – del vitsen med dine venner på Facebook, hvis du også vil byde dem på et godt grin!