Sjov historie: 18-årige Lisa besøger sexbutik for første gang

Misforståelser er selvfølgelig ikke altid lige sjove. Men måske i særdeleshed ikke, hvis man formår at tale forbi hinanden i en sexbutik. Jeg kan næppe forestille mig noget pinligere!

Jeg fandt følgende historie ved en tilfældighed, og grinte højt og længe af slutningen, hvilket jeg håber, at du også vil gøre!

Selvom det danske frisind nåede sit foreløbige toppunkt den 30. maj 1969, hvor forbuddet mod billedpornografien blev ophævet, føles det lidt som om, at man i løbet af de seneste par år har kunnet fornemme en snigende nypuritanisme indfinde sig i dette så ellers kropsligt frie land. Hvorvidt dette er en god ting, vil jeg ikke være dommer over.

Men selvom nypuritanisme virker til at være det “nye”, hvor vi skal være dækket helt ind uden at vise hud, man må ikke tale åbent om sex osv. osv., så er det stadig muligt at finde sexbutikker i stort set de fleste storbyer. V

i havde en lige om hjørnet, da jeg voksede op. Det var ikke ligefrem i byens fineste kvarter, og butikkens kunder så også lidt skumle ud, vil jeg da gerne indrømme, at jeg tænkte den gang.

Der er trods alt sket meget, siden de første sexbutikker så dagens lys, og i nutidens butikker bliver man ofte taget åbent imod af en kvinde med et varmt smil på læberne, som uden de store problemer fremviser cremer og olier med navne som “Sensual Essence”. Og alt er lyserødt og skinnende rent.

Følgende historie finder sted i en sexbutik, og jeg kan virkelig se, hvordan den udspiller sig for øjnene af mig, når jeg læser den. Hvis du også kan lide humor, så er du mere end velkommen til at trykke på del-knappen, efter du er færdig med at læse!

Da Lisa skulle købe en dildo

Lisa var gået ind i en sexbutik for at købe en dildo.

– Hvad koster den lyserøde?, spørger hun ekspedienten.

– 185 kroner, svarer ekspedienten med et smil.

– Hvad koster den sorte?, spørger Lisa.

– Den sælger vi lige nu på tilbud til 250 kroner .

– Og hvad med den sølvfarvede?

– Bjarne!, råber ekspedienten ud mod lageret, har du lyst til at sælge din termokande?..,.

Tøv ikke med at dele historien, hvis den gav dig et smil på læben!