Racist sviner sort mand til på værtshuset – giver ham en lærestreg for livet

Dette er en historie, som jeg virkelig godt kan lide, og jeg har læste den mange gange gennem årene. Jeg er næsten overbevist om, at det er en vandrehistorie, men den har en så vigtig pointe, at jeg var var nødt til at dele den med jer.

For det er mange gange tilfældet, at hvis vi opfører os dårligt overfor et andet menneske, så kommer karma på smuk vis og bider os i røven til sidst.

I denne historie opfører en mand sig meget racistisk og ubehageligt inde på et værtshus, men han havde nok ikke forventet, hvad dette ville føre til.

Jeg deler historien med jer, og håber på, at I kan lide den lige så meget, som jeg kan.

En mand kommer ind på et værtshus, som er fyldt til randen af mennesker. Han ser sig omkring, og får øje på en sort mand, som sidder i det ene hjørne. Manden går op til bardisken, vender sig om og råber: “Jeg byder alle herinde på en øl, lige med undtagelse af den sorte mand i hjørnet derovre!”

Alle i lokalet jubler over beskeden om, at de kommer til at drikke gratis, og da manden bestiller den sidste øl, hæver den sorte man sin tommelfinger og siger “Tak, kammerat”.

Racisten bliver lidt overrasket over mandens reaktion, men tænker ikke alt for meget på det.

Vidste ikke, hvad der foregik

Den følgende aften vender den racistiske mand tilbage til værtshuset, og igen i aften sidder den samme sorte mand i selv samme hjørne. Så manden går igen op til bardisken, vender sig om og råber: “Også i aften byder jeg alle i lokalet på en gratis omgang øl, med undtagelse af den sorte mand i hjørnet”.

Igen blev han mødt med jubel fra værtshusgæsterne, som nød godt af mandens gavmildhed. Da han havde bestilt den sidste øl, hæver den sorte mand igen sin tommelfinger og siger “Tak, kammerat!”.

Den racistiske mand kløer sig i håret, og spørger bartenderen: “Hvorfor bliver den sorte mand ved med at takke mig, selvom han er den eneste, jeg ikke køber øl til?”

“Tjaaaah”, svarer bartenderen, “han ejer baren”.

Kunne du lide denne historie, lige så meget som jeg? Så må du hjertens gerne dele den med dine venner, så flere får muligheden for at læse den!