Liderlig mand stikker penis ind i flaske, da han onanerer – sætter sig fast og bliver hastet på skadestuen

Man har altid selskab, når man bor sammen med nogen. Nogen at tale med, at skændes med, at grine med, at græde med – og nogen at have sex med.

Men hvis man ikke har en partner, er man alligevel nødt til at få det bedste ud af situationen, og man kan selvfølgelig leve et lykkeligt liv alene.

Sex er dog lidt sværere, hvis man er single, og der er man lidt overladt til sig selv og sin kreativitet, hvis man skal have forløsning.

En mand i Kina blev lidt for kreativ, da han ville have en lille hyggestund med sig selv. I et forsøg på at tage sin onani til nye højder stak han nemlig sin penis ind i en plastikflaske, men kunne ikke få den ud igen, skriver Unilad.

Ubehagelig oplevelse

Brandvæsenet i den Kinesiske by Wuhu troede ikke deres egne øjne, da de modtog et alarmopkald.

De var nødt til at rykke ud for at hjælpe en liderlig mand, der havde forsøgt at tage sin onani til nye højder ved at bruge en plastikflaske som redskab.

Pikrepo

Problemet var dog, at manden ikke kunne få sin penis ud af flasken igen, og var derfor nødt til at tilkalde brandvæsnet.

Brandvæsenet indså hurtigt, at det eneste, de kunne gøre, var at give den liderlige mand et lift til den nærmeste skadestue.

Brugte specialværktøj

På skadestuen kunne lægerne konstatere, at flaske klemte penis på en sådan måde, at ‘tryllestangen’ var helt hævet og lilla.

For at fjerne plastikflasken fra mandens penis var lægerne nødt til at bruge lokalbedøvelse og herefter operere med specialværktøj, da de fjernede flasken.

Shutterstock

Manden, som har ønske at forblive anonym, har ifølge Unilad nægtet at fortælle, hvorfor hans penis sad fast i en plastikflaske.

Efter at have tilbragt en nat på hospitalet fik manden lov til at tage hjem. Han får ingen fysiske men efter ulykken.

Derimod kan man nok forestille sig, at han skammer sig lidt over sin brøler!

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette i dag!