Parkeringsvagten blev mangemillionær - ved at bruge denne geniale metode

Parkeringsvagten blev mangemillionær – ved at bruge denne geniale metode

Nogle gange ville jeg ønske, at jeg havde modet til at gøre noget, som det du skal læse nu. Den her historie er blevet skrevet på mange blogs og forummer gennem årene, så ingen ved, om det bare er en vandrehistorie. Men under alle omstændigheder fik den i hvert fald mig til at grine, så nu håber jeg, at I har lyst til at læse og dele den med hinanden, for historien er genial.

Udenfor dyreparken i den engelske by Bristol findes en parkeringsplads med plads til 150 biler og 8 busser. I 25 år var parkeringspladsen blevet styret af en hyggelig parkeringsvagt. Han tog imod penge for at benytte parkeringspladsen – 15 kroner for biler og 65 kroner for busser.

Men pludselig en dag, efter parkeringsvagten havde arbejdet hver dag på jobbet i 25 år, dukkede han ikke op på arbejde en morgen. Det samme skete resten af ugen, og dyreparkens administration kontaktede kommunen og forklarede, at han nu ikke havde været på arbejde en hel uge.

GoodFreePhotos

Kommunen undersøgte sagen og svarede, at det var dyreparkens egen opgave at tage sig betalt for sine parkeringspladser.

Det fattede dyreparken ikke noget af og svarede, at parkeringsvagten var ansat af kommunen, og at det dermed var deres ansvar. Men kommunen vendte hurtigt tilbage og svarede, at den parkeringsvagt, som havde arbejdet for dem i 25 år, ikke var ansat af kommunen.

Mens alt dette nu foregik i England, sad en mand i en luksuriøs villa et sted ved kysten i Spanien, Frankrig eller måske Italien. Her lever han som millionær – og har sjovt nok købt sin egen billetmaskine ved stranden, så folk nu selv kan købe en billet, uden han skal røre en finger.

Dreamstime

Det anslås, at manden tjente 5.000 kroner hver dag i Bristol – i 25 år.

5.000 kroner, 7 dage om ugen i de seneste 25 år = cirka 45 millioner kroner. Og det sjoveste af det hele? Ingen ved, hvad han hedder.

Tøv ikke med at dele historien, hvis du også mener, at manden var genial!