Ny maskine giver fantastiske blowjobs - kan mange teknikker, fornemmer dit humør og er altid klar

Ny maskine giver fantastiske blowjobs – kan mange teknikker, fornemmer dit humør og er altid klar

Vi er alle seksuelle skabninger, men det varierer lidt, om man får udløb for sine lyster. Nogle har muligvis brug for at “komme” næsten dagligt, mens andre stiller sig tilfreds med sex en gang hvert halve år.

Men nu er der dog en speciel opfindelse til alle mænd, som ikke får den tilfredsstillelse, som de ønsker. Det koster dog, men så får du også et meget avanceret sexlegetøj.

Giver blowjobs

Nu kan du nemlig få en gadget til mænd, der virkelig elsker oralsex, men som ikke får det ofte nok. For 259 dollars, cirka 1.500 kroner, kan du købe den helt perfekte løsning.

Autoblow

AutoBlow” er en maskine, der klarer det hele for dig. Det er en ekstremt avanceret “robot”, der giver noget så simpelt som fantastiske blowjob – med 10 forskellige teknikker. Producenten har undersøgt de teknikker, som primært bruges i pornoindustrien – og har så fået deres maskine til at efterligne dem.

Penissen – lille som stor – proppes ind i “munden”, og herefter er det bare at læne sig tilbage og nyde oralsex.

“Klimaks-knap”

Du kan selv justere hastighed og intensitet, men eftersom det er et højteknologisk produkt, er oplevelsen anderledes fra gang til gang.

AutoBlow

Den rengøres med vand og sæbe, har en “klimaks-knap”, man kan trykke på, hvis man ikke vil komme for hurtigt (så slukker den), og maskinen kan oplades og bruger ikke batterier.

Selve penisholderen, der er omgivet af teknikken, der “”gør jobbet”, er i blød silikone for maksimal nydelse.

Kender du en desperat ven, der burde anskaffe sig sådan en? Så tag den ven på Facebook eller del denne vigtige nyhed videre!