Nu går dette billede viralt på nettet grund af den snuskede detalje – men kan du se den?

Nogle gange er det hele slet ikke, som det virker til at være. Man kan være nødt til at kigge 1, 2 og 3 gange på noget, før man helt forstår, hvad man egentlig ser.

Det er nok en af grundene til, at sjove billeder og videoer har en tendens til at gå viralt. Noget der bliver offentliggjort i Australien, kan eksempelvis få os her i Danmark til at grine få minutter senere. Det er faktisk ret fascinerende!

For et stykke tid siden blev billedet nedenfor offentliggjort på sitet Reddit, hvor det hurtigt fik stor opmærksomhed og spredning, og mange har grinet hysterisk af det.

Det er ikke mærkeligt

Personen, der offentliggjorde billedet, skrev: “Min ven fik et nyt profilbillede, og alle var nødt til at kigge både en og to gange.”

Kan du se, hvorfor så mange har reageret på dette tilsyneladende uskyldige billede? Jeg kan give dig den ledetråd, at det er lidt snusket, men det behøver det faktisk ikke at være.

Reddit/Summerie

Ved første øjekast er jeg overbevist om, at de fleste af os ser noget helt andet, end efter man har undersøgt billedet grundigt. For der er jo ikke noget mærkeligt over hele situationen!

Wow, han spreder godt nok benene!” eller ”Hvorfor ligger der en anden mand under dem?” tænker det fleste nok ved første øjekast. Men ikke mig – jeg er nemlig meget moden…. hahah!

Tøv ikke med at dele billedet på Facebook for at byde dine venner på et godt grin!