Nærsynede Peter ser naboens datter solbade nøgen i gården

Jeg husker mange røverhistorier fra ungdommen. Jeg havde blandt andet en nabo, Bjarne, som altid fortalte vi børn frække historier – og det var altid underholdende at lytte ham fortælle om “gamle dage”.

Derudover var han også en mester i sladder – og havde altid nye afsløringer om de andre naboer i vores kvarter. Sandsynligvis var der meget, der ikke var sandt, men det gjorde ikke så meget.

Generelt kan jeg ikke selv lide sladder, da folk skal have deres privatliv i fred – men Bjarne var ganske harmløs, og spredte ikke onde rygter.

Nu hvor talen falder på sladder og røverhistorier, fortalte min onkel Hans mig denne historie for et par dage siden. Den handlede om en episode, der skete i hans kvarter for et stykke tid siden.

Det er nok på plads at komme med en lille advarsel for følsomme læsere!

Om følgende er sket i virkeligheden, det er jeg ikke klar over. Det er nok mest sandsynligt, at historien er det pure opspind, men uanset hvad gav den mig et godt grin!

Og hvor onkel Hans har hørt denne historie, det ved jeg ikke, da han nægtede at afsløre det!

Manden på billedet har intet med historien at gøre

Han fortalte følgende:

“En dag gik Peter rundt i sin lejlighed. Han er faktisk lidt af en gammel lummergøj, som elskede at fortælle frække historier, når man stødte på ham. Men han er god, som dagen er lang.

Pludselig kigger han ud af sit køkkenvindue på tredje sal og ser, at naboens datter, Kristensens tøs, er hjemme på besøg.

Hun ligger faktisk og solbader nøgen på deres balkon nede i gården (den er dog indhegnet, så man kan ikke se noget, hvis man står nede i selve gården.”

Peter, som er nærsynet, bemærker pigens (som er omkring 20 år gammel) lækre former – og kan ikke lade være med at tage en ‘spiller’ inde på badeværelset, mens han tænker på den unge nabodatter.

“Wow, hun er godt nok lækker, tænker Peter.

Senere samme eftermiddag møder han Lars, som bor lige over for familien Kristensen. Peter kan kan ikke lade være med at fortælle, om hvad han havde set tidligere på dagen.

– Du, Kristensens datter lå helt nøgen på deres balkon! Hun er satme godt skåret! Virkelig lækker krop! Jeg begyndte næsten at savle! Jeg kunne heller ikke lade være med at… ja, du ved!, siger Peter.

Lars kigger overrasket på ham.

– Nu hvor du bor lige over for, burde du jo også have set det. Du skal bare kige lige ned, fortsætter Peter.

Kvinde på billedet har intet med historien at gøre

Lars kan næsten ikke få et ord indført, men spørger pludselig:

– Peter…. havde du dine briller på?

– Nej, men jeg kunne alligevel se den unge kvindes smukke figur!

Lars igen:

– Kristensens datter er i Australien lige nu. Men i morges knaldede jeg min Barbara (oppustelig sexdukke) ved vinduet, men pludselig greb vinden fat i dukken, så hun fløj ud og landede på Kristensens balkon. Jeg turde ikke at gå ned og hente den tilbage!

Peter ser nu meget chokeret ud.

– Så du mener altså…?

– Ja, siger Lars. Dit fjols – du onanerede, fortsætter han hviskende. Til min sexdukke!”

Peter skulle være blevet så vred, at han forårsagede så meget kaos, som fik ham smidt på gaden. Eller han flyttede hvert fald fra lejligheden en uge senere! Netop den detalje kendte onkel Hans ikke!

Jeg ved som sagt ikke, hvorvidt dette er en røverhistorie eller ej, men under alle omstændigheder fik jeg mig et godt grin!

Tøv ikke med at dele historien, hvis den gav dig et smil på læben!