Mia sladrer om kærestens skandaløse opførsel, men detaljen i fyrens version får mig til at grine højt

Der er mange forskelle mellem mænd og kvinder. Hvordan ægte kærlighed skal se ud og opleves kan være en sådan detalje. Det varierer selvfølgelig fra person til person, men den slags forskelle kan være meget sjove at joke med. Ofte plejer det at være manden, der kan forekomme lidt ensporet, hvilket jeg som mand ikke ser nogen problemer med.

Denne sjove historie fik mig for eksempel til at grine højt!

2 veninder sidder og taler over en kop kaffe:

– Vi havde sex i går, mig og Jakob… det var en katastrofe. Han kom hjem fra arbejde, slugte aftensmaden på 3 minutter, så havde vi sex i 4 minutter, og sekunder senere faldt han i søvn… Hvordan var din aften?

Veninden stirrer drømmende ud i luften:

– Fantastisk. Han inviterede mig ud at spise på en restaurant, jeg havde valgt, vi gik en lang romantisk tur på 1 time efter middagen. Da vi kom hjem, tændte han nogle stearinlys, og så havde vi forspil i 1 time. Herefter havde vi fantastisk sex i mindst 1 time. Og du nægter at tro mig nu, men efterfølgende lå vi og talte i mindst 1 time.

”Aftensmaden serveret”

Med andre ord det rene eventyr….

Venindernes respektive kærester sidder og taler over en øl på en bar lidt længere væk….

– Vi havde sex i går, mig og Mia. Helt fantastisk! Jeg kom hjem fra arbejde, aftensmaden stod allerede på bordet, vi havde sex, og faldt straks i søvn bagefter. Det kunne ikke være bedre! Hvad med dig? Hvordan var din aften?

Vennen svarer med nedtrykt stemme:

– En katastrofe! Kom hjem fra arbejdet, og der var ingen elektricitet i hele huset. Var nødt til at invitere konen ud at spise. Det var ikke godt, men pokkers dyrt, så vi havde ikke råd til en taxa hjem, så vi var nødt til at gå hele vejen. Kommer hjem, stadig ingen elektricitet, så jeg var nødt til at tænde lidt stearinlys for at kunne se noget. Jeg var så irriteret, at det tog mig 1 time for at få banditten op at stå, herefter kunne jeg ikke komme i 1 time. Det var fandens frustrerende. Da jeg endelig kom, kunne jeg ikke falde i søvn. Jeg lå i mindst en time i sengen, indtil hun formåede at tale mig i søvn….

DEL hvis du også trak på smilebåndet!