Martin besøger glædespige for første gang – så åbner bordelmutter døren og får et chok

Jeg synes faktisk, at vi danskere kan være lidt letkrænket. Man skal selvfølgelig aldrig være ondskabsfuld eller ikke udvise respekt for nogen – men det er jo bare sund fornuft.

Når det kommer til frække vitser og sjove historie, som er fiktive, synes jeg, at man burde kunne lave sjov med det meste. Selv nogle mere “forbudte” emner.

Jeg siger ikke, at alle skal være enige med mig, men det er min mening til tingene. For det man laver sjov med, er trods alt ikke sket i virkeligheden.

Med det i tankerne følte jeg en inderlig trang til at dele denne frække vits med jer! Jeg fandt den utrolig sjov – og grinte højt af slutningen.

Den handler om en uerfaren fyr, der valgte at besøge et bordel. men det gik dog ikke som forventet…

Martin havde fået fast kæreste, og nu havde hun inviteret ham hjem til sig, da hendes forældre skulle være bortrejst weekenden over.

Ingen af personerne på billedet har noget med denne fiktive historie at gøre

Men der var dog et problem, Martin havde aldrig gjort “det” før. Men som den handlingens mand han var, aflagde han byens bordel et besøg, hvor han forklarede sit problem for bordelmutter.

– Jeg vil ikke virke så uerfaren!, sagde Martin.

Hun var meget forstående, så bordelmutter sagde til ham, at han skulle gå ud i skoven og finde et træ med et hul, så han kunne øve lidt inden, han skulle miste sin mødom. Herefter skulle han vende tilbage til bordellet dagen efter.

Som sagt så gjort. Dagen efter kom Martin tilbage, hvor han blev vist ind til en ung, men erfaren, glædespige. Bordelmutteren satte sig som sædvanligt til rette ved sit bord udenfor døren.

Efter en lille stund, cirka 10 minutter, hørte hun glædespigen skrige skiftevis med, at det bankede hårdt i gulvet.

Modellen på billedet har intet med historien at gøre. Billede: PxHere

Bordelmutter flår døren op og løber ind i rummet, hvor hun ser, at den nøgne glædespige jagtes af en tilsvarende nøgen Martin. Mens han trampede i gulvet slog Martin med en kost efter pigen.

– Stop, din stodder, skriger bordelmutter panisk. Hvad fanden laver I?!

Martin svarer forpustet:

– Hvad?! Jeg er jo nødt til at jage alle egerne ud først…

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!