Manden siger nedsættende kommentar om konens krop, 10 timer senere tager hun den ultimative hævn

For at et forhold skal holdes i live og være lykkeligt, er det alfa og omega at have det godt sammen og have masser af romantik i hverdagen. Sidstnævnte kan være svært at finde tid til, når der går rutine i forholdet, men nogle gange kan man komme langt med en høflig kompliment eller et kærligt knus.

Nogen der virker til at have brug for hjælp er dette nordjyske par i denne fiktive, sjove historie. Konens svar på tiltale til sidst er dog helt genialt!

Jeg fandt denne frække vits på nettet tidligere på ugen – og jeg følte straks en trang til at dele den med jer. For som man siger – delt glæde er dobbelt glæde!

Et midaldrende par fra Frederikshavn, der har været gift i 15 år, nyder det gode vejr med lidt havearbejde ude i haven. Konen står på alle fire med numsen i vejret og renser ukrudt fra køkkenhaven, da manden pludselig brøler.

– For fanden skat, du burde tabe dig – din røv er jo lige så stor som kuglegrillen.

Som bevis målte han konens numse med hænderne og herefter grillen, der stod på terrassen – og udbrød med latter i stemmen:

– Hvad sagde jeg? Præcis samme størrelse!

Konen blev meget fornærmet af hans kommentar og besluttede, at han sagtens kunne udføre resten af havearbejdet selv. Hun gik ind i huset og talte ikke til sin mand resten af dagen.

Men om aftenen ved sengetid, 10 timer efter mandens joke, kravler han ind til sin kone og spørger, om de ikke skal have lidt “voksen-hygge” – men konen er ikke i stemning.

– Men hvad er der galt, skat?, spørger manden uforstående.

Konen svarer spydigt, ironisk og triumferende.

– Tror du virkelig, at jeg tænder op i kuglegrillen for den der ynkelige lille partypølse?!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis konens hævn fik dig til at trække på smilebåndet!