Manden nægter at passe sine pligter i hjemmet, Ullas hævn giver mig kaffen galt i halsen

Helt personligt har jeg en forkærlighed for sjove historie. For de har virkelig en unik evne til at få en i godt humør og vende en lidt træls dag til noget positivt.

Hvilket også var tilfældigt for mig, da jeg læste denne fiktive historie tidligere i dag. Jeg fandt den på nettet, og begyndte at grine højt og længe, da jeg læste sidste sætning.

Jeg håber inderligt, at du også kan lide den! For delt glæde er jo dobbelt glæde – og et godt grin forlænger livet. Det kan lyde som klichéer, men jeg er overbevist om, at der er en vis sandhed bag de påstande.

For der er nemlig forskning, der viser, at glade og lykkelige mennesker rent faktisk lever længere – så sørg for at have det så sjovt som muligt, mens du lever! Det har jeg hvert fald tænkt mig!

Ulla var efterhånden blevet træt af at lave alle de huslige pligter i hjemmet, så hun og manden blev enige om at skiftes til at lave mad hver anden dag.

Parret på billedet har intet med denne fiktive historie at gøre

En dag kom Ulla træt og udmattet hjem efter en hård dag på arbejdet, og hun var glad for at slippe for at lave mad. “Jeg håber, at han har lavet noget lækkert”, tænkte hun.

Hun blev mødt af sin mand Lars i køkkenet, han var splitterragende nøgen og havde kun et glas vand i hånden.

– I aften står der kærlighed og kildevand på menuen!, sagde Lars sensuelt – og sådan blev det.

Dagen efter kom manden hjem. Han duftede forventningsfuldt og råbte ivrigt:

– Skat, hvad skal vi have at spise til aften i dag?

Hvorefter Ulla træder helt nøgen frem, dårligt sminket, rodet hår, mens hun svarer hæst:

– Vi skal have rester fra i går!

Sådan kan det gå! Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!