Mads ser sin far gøre det forbudte i skoven, men under aftensmaden afsløres noget, som chokerer alle

Mange gange kan det være en rigtig god idé at lytte til sine børn. De har ofte mere fornuftige ting på hjertet, end man går rundt og tror – og nogle gange er det vigtigt at lade dem tale ud. Det er denne frække vits et meget godt eksempel på!

Jeg grinte højt og længe, da jeg fandt den tidligere i dag, og jeg følte straks, at jeg var nødt til at dele denne sjove historie med jer. For delt glæde er dobbelt glæde – og et godt grin forlænger livet!

Lille Mads blev så begejstret af det, han havde set, at han næsten ikke var kommet ind ad døren derhjemme, før han begyndte at fortælle det til sin mor:

“Mor, jeg var på legepladsen, og så fars bil køre ind i skoven med moster Mona. Jeg fulgte efter for at se, hvad de lavede, og da så jeg, at far gav moster Mona et stort kys, hvorefter han hjalp hende med at tage sin trøje af. Så hjalp moster Mona far med at tage sin bukser af, og så….”

Mads’ mor afbrød midt i sætningen. Hun forsøgte at skjule sin vrede, men sagde:

“Mads, det her lyder som en meget interessant historie, men lad os vente med fortsættelsen indtil aftensmaden. Jeg vil gerne se din fars reaktion, når du fortæller den.”

Morens chock

Under aftensmaden bad moren lille Mads om at fortælle sin historie igen, så han begyndte:

“Jo, jeg var på legepladsen, og så fars bil køre ind i skoven med moster Mona. Jeg fulgte efter for at se, hvad de lavede, og da så jeg, at far gav moster Mona et stort kys, hvorefter han hjalp hende med at tage sin trøje af. Så hjalp moster Mona far med at tage sin bukser af, og så begyndte moster Mona og far at gøre det samme, som mor og onkel Bent plejede at gøre, når far var væk for at arbejde på olieplatformen.”

Moren besvimede…

Tryk på del-knappen nedenfor for at give dine venner noget at smile af i dag!