Line chikaneres af selvfed forretningsmand på flyet – svarer med 1 ord, som får ham ned på jorden

Vi har nok alle været ude at rejse, hvor vi er kommet til at sidde ved siden af en irriterende medpassager, som enten nægter at koble af, eller finder på andre måder at være irriterende.

Jeg kan huske alt fra raslende poser til alt for høj musik og ildelugtende fødder. Bestemte personager er ganske enkelt ikke i stand til at håndtere at være blandt andre mennesker i en lidt længere periode.

Denne sjove historie handler lidt om det – men kvindens geniale løsning for at få sin irriterende medpassager ned på jorden igen, er det bedste jeg har hørt i lang tid!

En smuk, ung kvinde ved navn Line og en selvfed forretningsmand sidder ved siden af hinanden på flyet mellem Kastrup og New York.

Pixabay

Forretningsmanden spørger hende, om hun har lyst til at lege en sjov leg. Blondinen, der er meget træt, da vil gerne have en lur, afviser høfligt og vender sig mod vinduet for at tage en blunder.

Men manden forsøger at overtale hende ved at sige, at legen er meget nem og sjov. Han forklarer:

– Jeg stiller dig et spørgsmål, og hvis du ikke kender svaret, giver du mig en 50’er og omvendt.

Hun afviser igen og forsøger at få lidt søvn. Men den selvsikre forretningsmand udbryder begejstret:

– Okay, hvis du ikke kender svaret, giver du mig 50 kroner, og hvis jeg ikke kender svaret, giver jeg dig 5.000 kroner.

Pixabay

Dette fanger Lines opmærksomhed, og eftersom hun har forstået, at manden åbenbart ikke vil lade hende være, med mindre hun vælger at lege legen, indvilliger hun. Forretningsmanden stiller første spørgsmål:

– Hvor langt er der mellem jorden og månen?

Line siger ikke et ord, tager sin tegnebog fra håndtasken, finder en 50’er og giver den til forretningsmanden.

– Okay, siger manden. Nu er det din tur.

Line spørger forretningsmanden:

– Hvad går op ad bakken med tre ben og kommer ned med fire ben?

PxHere

Forretningsmanden finder sin laptop frem og søger blandt alle referencer, men intet svar. Han kobler sit modem til flytelefonen og surfer på nettet, men finder intet svar.

Frustreret sender han en mail til sine venner og kollegaer, men uden succes.

Efter en time vækker han Line og giver hende 5.000 kroner, hvorefter hun siger tak, vender sig om og fortsætter med at sove.

Den tidligere så selvsikre forretningsmand, som nu er meget frustreret, vækker Line og spørger:

– Nåh! Hvad er svaret?

Uden at sige et ord finder blondinen en 50’er fra sin pung, giver den til forretningsmanden med et “værsgo” og falder i søvn…

Her kan man da tale om at være smart! Tøv ikke med at dele historien, hvis kvindens geniale løsning gav dig et smil på læben!