Lille Lasse frier til sin lærerinde. Da hun takker nej, hvisker han 3 ord, som får hende til at dåne

Børn har ofte bedre styr på verden, end vi voksne render rundt og tror. De lærer meget af hinanden, og med internettets fremvækst er deres muligheder for at undersøge tingene selv også steget markant.

Jeg fandt denne historie utrolig sjov, hvilket jeg håber, I også gør! Nogle vil måske kalde den fræk, men jeg synes snarere, at den er lidt kløgtig.

Denne sjove historie faldt jeg over på nettet tidligere i dag, og jeg synes virkelig, at den er helt vidunderlig. Ganske vist er det meget tvivlsomt, om det er sket i virkeligheden, men det betyder egentlig ikke det store for mig, da den gjorde mig i rigtig godt humør!

Efter at have læst den følte jeg en inderlig trang til at dele den med jer, da et godt grin forlænger livet, som man siger – og det passer jo faktisk ganske godt i denne sammenhæng.

Du skal heller ikke glemme, at delt glæde er dobbelt glæde, så tryk gerne på del-knappen nederst på siden, når du er færdig med at læse/grine – så du på den måde kan sprede latteren videre til dine venner!

Her er historien om Lille Lasse:

Lille Lasse gik i 2. klasse og var forelsket i sin lærerinde Eva. En dag gik han hen til hende og sagde.

– Jeg elsker dig og vil giftes med dig.

Eva var lige ved at grine, men formåede at holde sig, og svarede så alvorligt som hun kunne:

– Det går desværre ikke.

– Vil du ikke giftes?, sagde Lasse.

– Jeg vil gerne giftes en dag, men jeg vil ikke have et lille barn, svarede Eva.

– Bare rolig, svarer Lasse, jeg bruger kondom….

Da lærerinde hørte svaret, besvimede hun næsten.

Børn er jo fantastiske! Og jeg, der var lidt småforelsket i min lærerinde i 3. klasse, kan forholde mig lidt ekstra til denne historie. Hvis den også gav dig et smil på læben, så glem ikke at dele den med dine venner!