Liderlig 21-årig kvindes unikke rekordforsøg: Vil være den første i verden til at have sex med 100.000 mænd

Når det handler om at have det sjovt mellem lagnerne, vil man gerne dele den aktivitet med en person, man virkelig godt kan lide.

Men det er ikke ligefrem alle, der deler det synspunkt.

En 21-årig kvinde fra Polen satser nu i stedet på at slå verdensrekord i antal sexpartnere. Hendes mål i livet er at have sex med 100.000 forskellige mænd, hvilket ville være en uofficiel verdensrekord.

Nogle venter med sex indtil ægteskabet, andre knalder efter tredje date, mens visse har lyst til at hoppe i kanen allerede ved første øjenkontakt. Ania Lisewaska fra Polen hører til sidstnævnte, men er lidt unik i sin tilgang til sex.

Havde knaldet med 284 forskellige mænd

I 2013 fortalte hun meget åbent, at hendes erklærede mål i livet var at have sex med 100.000 forskellige mænd. Det ville gøre hende til verdensmester – selvom der selvfølgelig ikke findes en officiel titel på det område.

Youtube

Da Ania, der dengang var 21 år, påbegyndte sin sexrejse, havde hun allerede knaldet med 284 forskellige mænd. Et utroligt højt antal for det fleste, mens slet ikke i nærheden af hendes endelige mål.

I starten fandt Ania sexpartnere i sit hjemland Polen, men begyndte senere at kigge mod resten af Europa. Hun fortalte dog, at andre dele af verden kunne være interessante – og motiverede sit unikke “eventyr” med, at hun ganske enkelt elsker at have sex.

Har en kæreste

I starten betvivlede mange, at den 21-årige kvinde var seriøs omkring sit projekt, men så lavede hun en blog i Facebook-side, hvor man kunne følge den specielle rejse mod målet om de mange sexpartnere.

Youtube

Ania havde også regler for, hvordan det hele skulle foregå. Det ville kun blive betragtet som et godkendt knald, hvis det var med en anden mand – for ja, hun har en meget forstående kæreste – og et samleje må ikke tage mere end 20 minutter.

Hvis man antager, at hun i weekenden ikke laver andet end at have sex med nye mænd i 20 minutter ad gangen, er det beregnet, at det ville tage hende næsten fire år at nå sit mål. I så fald må Ania hverken tage pause for at spise, sove eller gå på toilettet. Med andre ord virker målet umuligt at nå.

helgerna

Hvordan det er gået Ania de seneste par år er lidt usikkert, og vi håber, at hun har det godt og lever det liv, som hun selv ønsker.

Tryk nu på DEL-knappen for at fortælle os, hvad du tænker om dette!