Liderbukse søges: Nu kan drømmejobbet blive dit – som professionel dildotester

Sexlegetøj er efterhånden en fast del i de mange danskeres sexliv. Uanset om du bor sammen med en partner eller alene, kan du have meget gavn og endnu mere glæde af et stykke legetøj eller to i soveværelset.

Sexlegetøj af i dag kan dog godt virke lidt mærkeligt, og det er længe siden, at sexlegetøj kun var en penisformet stang i silikone.

For at finde ud af, hvilket sexlegetøj der fungerer bedst, tilbyder en virksomhed nu et ret unikt job, hvor du kun skal gøre én ting – nemlig teste sexlegetøj.

Sexlegetøjsfirmaet, der nu har et rigtigt frækt job, hedder ikke overraskende UberKinky og søger en professionel dildotester.

Shutterstock

Nyt legetøj hver måned

Jobbeskrivelsen er ret overskuelig: test nyt sexlegetøj og anmeld det.

Får du det eftertragtede job, får du hver måned nyt sexlegetøj tilsendt, som du skal teste på dig selv og herefter give UberKinky feedback på legetøjet.

Men hvad er lønnen, spørger du så dig selv. Du får lige præcis 0 kroner hver måned, og må stille dig tilfreds med den fornøjelse, som sexlegetøjet giver dig.

Shutterstock

“Tænker på kunderne”

Jobbet er ifølge dem selv en naturlig del af virksomhedens udvikling.

– Vi brænder for at kunne tilbyde vores kunder de nyeste og mest innovative produkter. Derfor vil vi også sikre os, at de produkter, vi køber, er gode, siger Luke Taylor, administrerende direktør for UberKinky, til Daily Star.

UberKinky

Kender du en liderbuks, som ville være den perfekte kandidat? Så tryk på DEL-knappen nedenfor!