Lars tvinges til at blive opereret – 2 uger senere får konen sit livs chok

Nogle problemer kræver desperate løsninger. Samtidig er det vigtigt at tænke sig ekstra godt om, før man kaster sig ud i et kirurgisk indgreb eller operationer. For hvis man ikke tænker hele situationen igennem, kan problemet forværres.

Det er denne historie et genialt eksempel på! Vi er glade for, at den er fiktiv, for det gik ikke helt, som den stakkels mand havde forventet!

Jeg fik mig dog et rigtig godt grin af slutningen, og følte en inderlig trang til at dele historien med jer! For delt glæde er jo dobbelt glæde, som man siger!

En gift mand ved navn lars blev pludselig impotent. Efter flere ugers frustration brød han til sidst sammen og valgte at opsøge læge. Efter en grundig undersøgelse siger lægen:

– Jeg har dårlige og gode nyheder. De dårlige er, at musklerne omkring din penis er smuldret væk og det er desværre uhelbredeligt.

– Og de gode nyheder?, spørger Lars med panik i stemmen:

– Der findes en eksperimentel behandling – men det kan gå galt. Den går ud på, at man implanterer musklerne fra en elefantunges snabel ind i penis.

Lars tænker lidt og siger:

– Tjah, jeg kan ikke forestille mig et liv uden sex, og jeg ville fortryde det for evigt, hvis jeg ikke forsøgte at udbedre det. Så vi prøver det!

Billedet har intet med denne fiktive historie at gøre. Foto: Mirror

Bevægelser i skridtet

Så lægen udfører operationen, og alt går som planlagt. 3 uger senere tager Lars sin kone med ud at spise på en fin restaurant for at fejre sit nye udstyr.

Men da de sidder ved bordet, føler han pludselig, hvordan der opstår bevægelser i skridtet, indtil det gør virkelig ondt. Så for at mindske smerten vælger Lars at lyne lynlåsen ned i sine bukser.

Men pludselig snor manddommen sig ud af bukserne, glider over bordet og tager fat i en bolle fra brødkurven, inden den forsvinder ned i bukserne igen.

– Wow!, siger den chokerede kone. Det var imponerende! Kan du gøre det igen?

Med tårer i øjnene og rødt ansigt svarer Lars:

– Måske, men jeg ved ikke, om jeg har plads til endnu en bolle i røven!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!