Lars stormer ind og ser konen med ukendt elsker – så gør hun noget, som får begge mænd til at græde

Frække og sjove historier har altid haft en unik evne til at gøre mig i godt humør. Ofte er de frækkere historier sjovere, da de ofte er lidt “forbudte”, og har en både uventet og sjov slutning!

Jeg fandt denne historie på nettet for et par dage siden, og slutningen var så herlig, at jeg ganske enkelt var nødt til at dele den med jer!

Det var en dejlig fredag, og Lars løste sine arbejdsopgaver på jobbet lidt tidligere end ventet. Derfor besluttede han at køre direkte hjem for at overraske sin fantastiske og smukke kone, der ventede på ham derhjemme.

Frygteligt syn

Efter en munter køretur hjem skyndte Lars sig ind i huset og åbnede soveværelsesdøren. Men der så han noget, som han aldrig havde forestillet sig.

I deres fælles seng lå hans elskede kone og elskede vildt med en anden mand! Elskeren stoppede forbløffet samlejet, og konen løb grædende ud af værelset.

Elskeren sagde de første ord.

– Jeg beklager, at du så det her, men vi elsker hinanden!

– Nej!, råbte Lars rasende. Hun er gift med mig, og hun elsker mig!

– Men hun siger, at hun elsker mig, sagde elskeren, hvorefter Lars fik en idé.

Lagde sig på gulvet

– Jeg ved det! Vi laver et eksperiment, sagde Lars. Jeg har en pistol med to kugler i natbordsskuffen. Vi affyrer pistolen ud gennem vinduet, og så lægger vi os på gulvet og spiller døde, så kan vi se, hvem hun først kommer til undsætning – og det er den af os, hun elsker mest!

– Okay, svarede elskeren.

Lars skød ud gennem vinduet med pistolen, og begge mændene smed sig ned på gulvet. Kort efter kom konen løbende ind og stirrede forskrækket på de to mænd, der lå helt livløse på gulvet. Sekunder efter strålede hun op i et stort smil, hoppede over begge mænd og åbnede døren til garderobeskabet.

– Bjarne, du kan komme ud nu, de er døde begge to!

Jeg kunne ikke lade være med at grine af den uventede slutning! Så tøv ikke med at trykke på del-knappen, hvis vitsen gav dig et smil på læben!