Lars finder ud af at konen er utro – slår tilbage med genial hævn, som får hende til at se rødt

Utroskab er altid uacceptabelt men samtidig et af de emner, som nogle gange kan være lidt småsjovt at joke med. Sådan er det jo med det meste, der er trist her i livet – og dermed lidt forbudt.

Denne sjove historier handler om netop det. Det er en ægte klassisker, jeg har læst et par gange før, men det er egentlig ikke så vigtigt for mig – den er stadig lige god, hver gang jeg hører eller læser den.

Jeg fik mig et godt grin af slutningen. Personer, der er utro og svigter deres partnere, fortjener ofte en form for hævn. Der er selvfølgelig grænser – men jeg synes, at manden i denne frække historie ikke gik over grænsen!

En dansk soldat var udstationeret i Afghanistan, og en dag modtog han et brev fra sin kone hjemme i København.

I brevet stod der:

“Kære Lars!

Jeg undskylder mange gange, men jeg vil skilles. Afstanden mellem os er alt for stor. Derudover er jeg også nødt til at indrømme, at jeg har været dig utro med tre forskellige mænd, mens du har været udstationeret. Derfor er det nok bedst, at vi afslutter det nu. Undskyld!

PS: Kan du ikke sende det billede tilbage, som jeg gav dig?

// Anne”

Personerne på billedet har intet med denne historie at gøre

Ved det første blev soldaten rigtig nedslået, da de trods alt havde så mange gode minder sammen. Men efter et stykke tid besluttede Lars at give igen. “Hun fortjener faktisk en lille hævn”, tænkte han.

Derfor gik soldaten rundt blandt sine kammerater og bad om et billede af deres kærester.

Han lagde alle billeder i en kuvert sammen med billedet af Anne, hvorefter han sendte det tilbage til Danmark med en besked.

“Kære Anne!

Jeg beklager, men jeg har glemt, hvem du er!

Vær så venlig at finde dit billede i bunken og send resten tilbage!

// Lars”

Tøv ikke med at trykke på del, hvis soldatens geniale hævn gav dig et smil på læben!