Lærer spørger Ida hvad hun vil være, når hun bliver stor, pigens svar får hende til at aflyse skoledagen

Noget af det bedste på en mørk, regnfuld dag er at smide sig på sofaen med at tæppe og have det lidt sjovt. Det kan man eksempelvis gøre ved at læse en fræk vits.

Følgende sjove, fiktive historie fandt jeg på nettet i går, og den fik mig til at grine højt – så jeg håber, at den også kan gøre dig i godt humør!

3A på Skelbæk Skole havde dansk. Man drøftede fremtiden, hvordan det ville være at blive ældre – og det ansvar, man har som voksen.

Lærerinden Anna spurgte hele klassen, hvad de gerne ville være, når de blev ældre? Hun håbede på svar som lærer, betjent, læge og advokat.

Lille Martin rækker ivrigt hånden op og får lov til at svare.

– Jeg vil være milliardær, siger han. Jeg vil have et stort hus og en lækker bimbo, som jeg vil forkæle med en Porsche, sommerhus i Bahamas, kæmpe lejlighed i Paris, masser af hunde, en stald fuld af heste, svinedyre smykker, et kreditkort uden beløbsgrænse, et privatfly, så vi kan rejse jorden rundt, og så skal vi også knalde 3 gange om dagen.

Svarer med et smil på læben

Anna stod helt chokeret. Indvendigt er hun næsten rasende over Martins svar, men tænker, at hun ikke vil gøre noget ved det, da hun frygter, at disse forfærdelige værdier kan spredes videre til de andre elever.

Derfor vælger hun at ignorere drengens svar.

– Er der flere, der vil fortælle, hvad de gerne vil være i fremtiden?

Lille Ida rækker ivrigt hånden op.

– Ja, Ida! Hvad vil du gerne være, når du bliver stor?

Pigen svarer glad:

– Jeg vil være Martins bimbo!

Anna kogte over og var nødt til at aflyse resten af skoledagen.

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!