Lægen undersøger kvindens bryster – da hun siger det uventede begynder jeg at skraldgrine

Et godt grin forlænger livet, siges det. Derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at dit liv bliver lidt længere, efter du har læst denne frække historie, jeg faldt over tidligere i dag.

Jeg grinte hvert fald højt og længe, da jeg læste den, hvilket mine gode venner også gjorde, da jeg fortalte den til dem.

Derfor følte jeg en inderlig trang til at dele den med jer, for delt glæde er trods alt dobbelt glæde, som man siger.

Vitsen lyder som følger:

En kvinde og en baby sad i undersøgelseslokalet, hvor de ventede på, at lægen skulle komme. Efter et øjeblik åbnede han døren, hilste på og begyndte at undersøge babyen. Han vejede ham og konstaterede, at babyen vejede mindre, end hvad der var normalt i hans alder.

Lægen spurgte kvinden, om babyen blev ammet eller madet med flaske.

“Han bliver ammet”, svarede kvinden.

“Okay, kan du vise mig dine bryster?”, spurgte lægen.

Hun tog tøjet af, hvorefter lægen begyndte at trykke, veje, føle, ælte og klemme kvindens bryster som en del af undersøgelsen.

Så bad han hende om at tage tøjet på, hvorefter han sagde:

“Det er ikke underligt, at denne baby vejer mindre end normalt. Du har ingen modermælk i brysterne!”

“Det ved jeg”, svarede kvinden. “Jeg er hans mormor. Men jeg er så glad for, at jeg kom her til lægen. Det er mange år siden, jeg har fået så god en behandling!”

Jeg kan kun forestille mig, hvordan en læge ville reagere i en lignende situation… Enten ville han begynde at grine, ellers ville resten af undersøgelsen være lidt ubehagelig…

Tøv ikke med at dele historien, hvis den også gav dig et smil på læben!