Læge undrer sig over hvorfor Bjarne er alkoholiker – 3 minutter senere løber han rædselsslagen ud af rummet

Nogle gange kan alt det der med kærlighed og familie godt forårsage problemer. Jeg har flere gange hørt om fætre/kusiner eller søskende, som er blevet forelsket i hinanden – og det er jo ganske tabubelagt samt ulovligt.

Sådan noget kan selvfølgelig skabe vanskelige situationer og konsekvenser. Se bare hvad Bjarne i denne fiktive, sjove historie har at fortælle sin psykolog!

Bjarne fra Vestjylland havde booket en tid hos en psykolog for at tale om sine alkoholproblemer. Så han gik ind i receptionen, hvor han blev bedt om at gå ind i et rum og vente på sofaen.

Efter lidt tid kommer psykologen, en ældre mand med briller, ind og lukker døren. Han sætter sig lige over for Bjarne.

– Okay, kan du fortælle mig, hvorfor du drikker så meget, siger psykologen.

– Det er ikke så simpelt, siger Bjarne. Men jeg skal forsøge at forklare.

– Godt, svarer psykologen, som også pralede med, at han var uddannet læge.

Sin søns bror

Vestjyden lagde sig til rette i sofaen, trak vejret dybt og begyndte:

– Jeg blev dybt forelsket i en enke, som havde en voksen datter. Jeg giftede mig med enken, og kort efter blev min far gift med min steddatter. Så blev min kone og jeg svigerforældre til min far. Efter et stykke tid fik min stedmor, altså min kones datter, en søn. Den dreng blev selvfølgelig min bror, da han er min fars søn. Men han er også min kones datters søn, og derfor blev min kone drengens mormor – og jeg blev morfar til min bror, siger Bjarne, tager en dyb indånding og fortsætter:

– Så fik min kone og jeg en søn, som så blev min fars svoger. Min søns storesøster er jo hans farmor, eftersom min far er hans farfar. Min far er altså mit barns svoger, da hans søster er min fars kone. Jeg er altså min egen søns bror. Min søn er min farmors nevø, og jeg er min egen farfar. Jeg er min fars bror, og samtidig både hans søn og far. Min kone er min stedmor, mor, svigerinde og steddatter. Så jeg er far og søn til mig selv.

Psykologen sad nu med store øjne og så helt forskrækket ud:

– Tak, nu forstår jeg, hvorfor du drikker som en vanvittig. Og bliv du bare ved med det!

Herefter løb han med fuld fart ud af rummet…

Tøv ikke med at trykke på DEL, hvis Bjarnes forklaring gjorde dig lidt småforvirret! Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet!