Kvinde gifter sig med 70-årig for penge, efter bryllupsnatten farer rengøringskone ind og spørger, hvad der er sket

At gifte sig for pengenes skyld er sjældent en god idé.

Man får muligvis et mere behageligt liv i et stykke tid, men kort efter går det ofte ned ad bakke. Jeg tror ikke, at man bliver lykkelig af det i længden. Selv foretrækker jeg at gifte mig af kærlighed, så skal pengene nok komme senere.

Denne historie handler om en ung kvinde, der forsøger at tage sengevejen gennem livet. Men det går ikke helt som forventet!

I denne historie tjekker en ung kvinde og hendes meget ældre mand ind på et hotel, hvor de skal fejre deres bryllupsnat sammen. Personalet virker ikke til at være superbegejstrede over situationen.

Hvad skal en så ung tøs dog med en så gammel mand?

Men dagen efter hører de noget, der får dem til at bryde ud i et stort grin. Og hånden på hjertet tror jeg også, at du også får svært ved at lade være med at grine.

Anna Nicole Smith med sin meget ældre mand i starten af deres forhold

25-årig kvinde gifter sig for pengenes skyld

En 70-årig brudgom og hans 25-årige smukke brud forårsager mange hævede øjenbryn, da de tjekker ind på et hotel.

Præcis klokken otte dagen efter kommer den 70-årige mand ind i restauranten, mens han fløjter en glad melodi. Han sætter sig ved et bord, bestiller morgenmad mens han smiler stort til servitricen.

Et kvarter senere kommer hans nye kone ind i restauranten på vaklende ben. Hun har store poser under øjnene, og hendes hår står ud til alle retninger.

Hun ser så trist ud, at en rengøringskone løber hen til hende:

– Hvad er der dog sket? Du er en ung pige med en gammel mand, men du ligner en, der har været i slåskamp med vilde hunde.

– Den fanden snød mig. Han sagde, at han havde sparet i 50 år. Jeg troede, at han talte om penge…

Tøv ikke med at DELE historien, hvis den gav dig et smil på læben!