Kvinde sender frække billeder til sin kæreste – så ser han noget mistænkeligt og afslører lumsk hemmelighed

I dag foregår en stor del af kommunikationen mellem mennesker via internettet. Der er næsten uanede muligheder for at holde kontakten ved lige med hinanden – selvom vi er adskilt af flere tidszoner.

Det er selvfølgelig primært en positiv udvikling, men nogle gange kan det gå helt galt.

En meget godt eksempel på netop dette er afsløringen af en lumsk hemmelighed, da en pige ved navn Chelsea var på forretningsrejse.

Eller det var hvert fald det, hun fortalte sin kæreste…

Samme dag som Chelsea, hvis efternavn forbliver anonymt, var taget på forretningsrejse, valgte hun senere på aftenen at sende to letpåklædte, sexede billeder til sin kæreste derhjemme.

Begge via Snapchat.

”Hotelværelse! Jeg skal sove snart”

”Et mere før sengetid ;)”

Chelsea forventede sandsynligvis rosende kommentarer eller måske at få tilsendt et lignende billede, men i stedet svarede hendes opmærksomme kæreste med et spørgsmål i en sms.

”Jeg sværger, skat”

Han undrede sig over, hvem hun havde fået selskab af på hotelværelset. Chelsea svarede, at hun var helt alene – men det troede kæresten ikke på.

”Stop med at lyve – jeg ved, at du ikke er alene.”

”Jo, det er jeg! Jeg sværger, skat! – du ved, at jeg aldrig ville være utro.”

Men Chelsea havde begået en kæmpe brøler, og kunne ikke bortforklare sit utroskab. For kæresten havde nemlig bemærket en lille detalje på Chelseas andet billede, og på den måde kunne han konstatere, at hun var sammen med en anden mand på hotelværelset.

Hvis man kigger godt efter, kan man tydeligt se et par herresko nede til højre på det andet billede. Dermed blev Chelsea afsløret af sine egne billeder, og hun fik sig en lærestreg for livet!

”Jeg klarer ikke det her igen. Jeg ringer til min advokat.”

Mildne sin dårlige samvittighed

Utroskab er selvfølgelig aldrig nogensinde acceptabelt, og på kærestens sidste sms virker det også til, at det ikke er første gang, at Chelsea er sin kæreste utro.

Jeg vil dog gerne påpege, at det er svært at konstatere, hvorvidt denne historie er sand eller ej, men flere amerikanske sites, blandt andet TNP, har rapporteret om episoden.

Man kan også forestille sig, at kvinden ville mildne sin dårlige samvittighed ved at sende et par sexede billeder til sin kæreste, før hun knaldede en anden mand.

Selvom det endte helt katastrofalt, kan jeg ikke lade være med at grine af skadefro – for hun fik virkelig som fortjent!

For utroskab er uacceptabelt! Tryk på del-knappen hvis du er enig for at hjælpe med at sprede dette vigtige budskab!