Konen bliver rasende over Bjarnes affære med model, så afsløres detalje som får hende til at tilgive alt

At lave sjov med det lidt forbudte er noget, vi mennesker har gjort siden tidernes morgen. Måske gør man det for at afdramatisere det hele lidt, hvem ved?

Uanset hvad er utroskab aldrig nogensinde acceptabelt, men mange af de bedste sjove historier handler af uransagelige årsager om netop det ellers tabubelagte emne.

Jeg fandt følgende frække vits på nettet tidligere i dag, og jeg grinte højt og længe, da jeg var færdig med at læse. Hvilket jeg selvfølgelig også håber, at I vil gøre!

Glem ikke at delt glæde er dobbelt glæde – og at et godt grin forlænger livet!

Bjarne og Eva, et midaldrende par, sidder på en af byens bedste restauranter og spiser en lækker middag. De har lige fået serveret hovedretten, da en mageløs smuk, yngre model kommer hen til deres bord.

Hun bøjer sig langsomt ned og giver Bjarne et kys lige på munden. Hun siger noget om, at de kan ses senere, hvorefter hun går væk.

Konen stirrer fortvivlet på sin mand og spørger:

– Hvem fanden var det der, Bjarne!?

– Jeg vil ikke lyve. Det er min elskerinde.

– Hvad?! Det var dog det værste, råber konen. Nu har jeg fået nok! Jeg begærer skilsmisse!

Ikke flere ferier

Bjarne ser roligt på sin kone og svarer:

– Det kan jeg godt forstå. Men så skal du huske, at der ikke bliver flere shoppingture til Milano og ikke flere lange ferier på Bahamas. Heller ikke flere weekendture med sejlbåden og ingen Ferrari i garagen. Men du vælger selv!

Lige da han havde sagt sidste ord, kommer en fælles bekendt ind på restauranten. Han er i selskab med en smuk ung brunette.

– Hvem er det, Lars har med?, siger Eva.

– Det er hans elskerinde, svarer Lars.

Konen tænker lidt, men siger så:

– Ser man det! Vores er pænere!

Tøv ikke med det dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!