Kærestens kommentar fik 17-årig pige til at græde, men farens hilsen gør stodderen rædselsslagen

Kærligheden mellem far og datter er ofte noget helt specielt, og netop derfor frygter den nye kæreste ofte at møde sin nye svigerfar. Hvilket rent faktisk er berettiget i nogle tilfælde, hvilket er tilfældet i denne sjove historie.

Jeg grinte højt, da jeg fandt denne fiktive historie på nettet i går, og følte straks en inderlig trang til at dele den med jer. For delt glæde er jo dobbelt glæde, som man siger!

Et godt grin forlænger livet, plejer man at sige – og jeg vælger at tro på det ordsprog. Tidligere har jeg faktisk læst forskning, som ikke overraskende har fundet frem til, at lykkelige mennesker lever længere. Så ja, der er stor sandhed i det ordsprog.

Men nu til den frække vits!

En 17-årig pige kom hjem til sin far, Bjarne, og han bemærkede straks, at hun havde grædt. Dette gjorde Bjarne meget bekymret, og derfor spurgte han gentagne gange, om der var noget, hun ville tale med ham om.

”Vidunderlige airbags”

Efter lidt tid valgte datteren at gå til bekendelse og fortalte sin far, at hun var lidt trist til mode over noget, som hendes nye kæreste havde sagt til hende, og som hun ikke helt havde forstået.

– Han sagde, at jeg har et smukt chassis, vidunderlige airbags og nogle utroligt lækre støddæmpere, sagde den 17-årige pige.

Bjarne lænede sig tilbage i sin stol og gjorde alt for at holde irritationen tilbage.

– Elskede datter! Fortæl din kæreste, at hvis han åbner din kølerhjelm for at tjekke olien med sin pind, så strammer jeg hans møtrikker så hårdt, at forlygterne går i stykker – og det begynder at lække fra hans udstødningsrør!

Herefter nægtede fyren at møde sin svigerfar i et godt stykke tid….

Tøv ikke med at DELE vitsen, hvis farens svar gav dig et smil på læben!