Vits: Jack vågner med tømmermænd og stort blåt øje - finder mystisk seddel fra konen og bryder sammen

Vits: Jack vågner med tømmermænd og stort blåt øje – finder mystisk seddel fra konen og bryder sammen

Vi er nok alle kommet lidt for sent hjem efter en aften med vennerne i byen. Ofte er man henvist til at sove på sofaen et par dage, før ens partner er blevet god igen.

Men manden i denne vits blev dog udsat for noget helt anderledes. Jeg vil ikke afsløre slutningen, men jeg havde ikke forventet denne udvikling.

Og hvis kan lide en god historie, så del den gerne videre til dine venner.

Jack vågnede med store tømmermænd, efter han havde været til firmaets julefrokost aftenen før. Jack var egentlig ikke vant til at drikke og brød sig ikke om det, men kollegaerne havde presset på, og han havde drukket masser af rødvin, hvidvin, øl, snaps, drinks osv.

Da han tænkte efter, kunne Jack ikke huske, hvordan han var kommet hjem. En bølge af angst skyllede ind over ham – hvad havde han egentlig lavet i går?

Tog et par treo

Han åbnede øjnene, og det første han så var to treo, der lå ved siden af et stort iskoldt glas vand på sengebordet, og ved siden af glasset stod en rød rose i vand. Jack satte sig op og så, at hans tøj lå vasket og foldet på stolen. Han kiggede rundt i soveværelset og så, at alt var blevet gjort rent.

Noget forvirret og med en følelse af uvirkelighed tog han sine to treo og gik ud på badeværelset. Der fik han et chok over at se sit eget spejlbillede, da han havde fået et kæmpe blåt øje på sit højre øje. Da han stod der og inspicerede sit øje, opdagede han, at der sad en seddel i det ene hjørne af spejlet.

“Skat, morgenmaden står på bordet. Jeg er kørt ud for at handle ingredienser til din livret i aften. Jeg elsker dig skat. Kys, Jillian.”

På sedlen var der et kyssemærke i rød læbestift fra hans kone.

Gik ned i køkkenet

Omtumlet gik Jack ned i køkkenet og ganske rigtigt – der stod morgenmaden på bordet med friskbrygget kaffe på kanden. Ved bordet sad hans søn og læste avis.

“Martin, kan du fortælle mig, hvad der skete i går?”

“Du kom mega fuld hjem i går omkring 3-tiden, faldt over stuebordet, så det gik i stykker. Herefter kastede du op i gangen og løb ind i døren, så du fik et blåt øje”, svarede drengen.

Uventet overraskelse

“Men hvorfor er alt så i skønneste orden?”, spurgte Jack forvirret. “Hvorfor fik jeg en rose og en lækker morgenmad serveret?”

“Tjaaa”, svarede sønnen. “Mor trak dig ind på badeværelset for at vaske dig, og da hun forsøgte at tage bukserne af dig, begyndte du at råbe, “SLIP MIG, SLIP MIG, JEG ER EN GIFT MAND!”.

Jack læste sedlen fra sin kone igen og fældede en tåre.

Ødelagt stuebord, 2.500 kroner, en lækker morgenmad, 120 kroner, to treo, 5 kroner. At sige det rigtige på det rigtige tidspunkt, uvurderligt!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!