Ingen forstår hvorfor manden og konen ikke kan få børn – så opdager lægen parrets pinlige fejl

Mange par drømmer om at få børn. For en del sker der nemt, for andre er det sværere.

Hvordan man skal gå til værks for at forsøge at starte en graviditet ved de allerfleste dog – og de grundlæggende ting om sex er noget vi i Danmark allerede lærer i en ganske tidlig alder.

Hvis man ikke har den rette viden, men alligevel vil have børn, kan det dog blive en ekstra kompliceret proces.

Spørg bare et ungt gift par fra Kina, som i hele fire år kæmpede for at få et lille barn. De havde ofte sex og kunne ikke begribe, hvad det var der gjorde, at konen ikke blev gravid, hvilket Daily Mail har skrevet om.

Havde aldrig haft vaginalt samleje

Til sidst begav de sig til en gynækolog for at få hjælp til deres private problem – som også havde gjort parrets familier bekymrede.

Pxhere

Lægen foretog en række tests, alt fungerede fint, men lægen fik også at vide, at konen oplevede, at sex ofte var smertefuldt – og efter en langvarig undersøgelse kunne hun så slå fast, at kvinden aldrig lod til at have haft vaginalt samleje.

Så viste det sig, at parret i løbet af deres fire år sammen kun havde haft analsex. De troede angiveligt, at det var det, der skulle til.

– Hverken manden eller konen vidste, hvordan man bliver gravid. Par med så dårlig generel viden om sex er ekstremt usædvanligt, siger doktor Liu Hongmei ifølge mediet.

Var utroligt taknemmelige

Hun sendte derfor parret hjem med lidt tiltrængt information om sex og samliv. Derefter gik der iøvrigt ikke længe, før konen var gravid med deres første barn.

Flickr

De kommende forældre var så taknemmelige for lægens hjælp, at de sendte en gave til hende, som bestod af en høne og 100 friske æg, ifølge Guiyang Evening Post.

– Parrets barnløshed havde været meget stressende for dem, siger Liu Hongmei.

Det handler om at have styr på blomsten og bien, hvis der skal være en baby i maven, men det her var noget af det mest utrolige jeg har læst. Hvad mener du om dette? Tryk nu på del-knappen for at dele dine tanker!