Ida løber hjemmefra og samles op af politiet, så afsløres uventet detalje om forældrenes sexliv

Mange gange opfatter børn meget mere, end vi voksne tror. Man skal slet ikke undervurdere de små guldklumpers intelligens, for de opsnapper og hører mange ting, uden vi bemærker det.

Det er lidt temaet i denne sjove historie, jeg fandt på nettet tidligere i dag. Slutningen er intet mindre end genial – og jeg fik mig et rigtig godt grin til kaffen! Så kan man ikke forlange mere!

Lille 7-årige Ida var løbet hjemmefra – men nu sad hun i sikkerhed på politistationen. Hun var blevet samlet op af 2 betjente, der nu gav hende et glas saft og spurgte, hvorfor hun var løbet væk.

Pigen på billedet har intet med den fiktive historie at gøre

“Dine forældre må jo være meget bekymrede”, siger den ene betjent.

– Ja, det tror jeg også. Men i går aftes hørte jeg mine forældre tale om, at de var bekymrede over, hvordan de skulle få råd til at betale huslånet…

Betjentene stirrer chokeret på hinanden, men beder pigen om at fortsætte.

– Senere vågnede jeg af lyde fra deres soveværelse. Der hørte jeg far stønne og sige: “Jeg trækker mig ud!”. Min mor svarede og stønnede: “Vent lidt, så kommer jeg også!”

Betjentene var nu endnu mere i chok – da de uden at spørge havde fået detaljer om forældrenes sexliv.

Ida fortsætter:

– I det øjeblik tænkte jeg, at det ikke gav mening at blive der i huset alene og skulle betale det forbandede huslån. Jeg er trods alt kun 7 år gammel…

Tøv ikke med det dele vitsen, hvis pigens svar gav dig et smil på læben!