Vits: Anne får 1.000 kroner at vise sig nøgen for naboen – så afsløres uventet hemmelighed

Det er vigtigt at se muligheder, når de dukker op – og udnytte situationen!

Det handler denne sjove historie lidt om. Jeg fik mig et godt grin af slutningen – og jeg følte en inderlig trang til at dele den frække vits med jer!

Et rigtig godt grin har virkelig en unik evne til at gøre dagen meget bedre. Jeg er ikke i stand til at tælle, hvor mange gange jeg har været i et lidt træls humør, men der så er sket noget, der fik mig til at grine – og så har man bare haft det meget bedre i kroppen bagefter!

Anne kom ud af brusebadet og svøbte et stort håndklæde om sin nøgne krop. I mellemtiden var hendes mand, Brian, kommet ind på badeværelset, da han også havde brug for et bad.

Da Brian steg ind under bruseren, ringede det pludselig på døren, og manden bad Anne om at gå ud at åbne.

I døren stod parrets nabo, Bjarne. Da han så den smukke kone kun svøbt ind i et håndklæde, spurgte han først, om hendes mand var i nærheden. Men da hun svarede, at han stod under bruseren, tilbød Bjarne konen 1.000 kroner for at få lov til at tage et lille kig under håndklædet.

Uden tøven lod Anne håndklædet falde til gulvet, og Bjarne kunne se alle herlighederne, nabokvindens nøgne krop havde at byde på. Efter en kort stund samlede hun håndklædet op, og Bjarne fiskede 1.000 kroner op ad lommen – hvorefter han gik hjem til sig selv med et stort smil på læben.

Herefter gik Anne tilbage på badeværelset for at føntørre sit hår.

“Hvem ringende på døren?”, spørger Brian under bruseren.

“Det var Bjarne, naboen lige overfor”, svarer Anne.

Brian stak hovedet ud og spurgte: “Okay! Kom han for at give mig de 1.000 kroner tilbage, jeg lånte ham i går?”

Historiens morale: Fortæl altid din kone om dine økonomiske beslutninger….

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!