Fræk vits: Parret bliver gift og får 7 børn – 40 år senere hvisker konen 1 ord, som forandrer alt

Livet er ikke altid en dans på roser, og vi har alle oplevet lidt hårdere perioder. Mange gange kan det være en enkeltstående hændelse, der gør en lidt deprimeret. Alt fra ubehagelige nyheder til utroskab eller problemer på arbejdet.

Det kan selvfølgelig godt være lidt tabubelagt at lave sjov med disse emner, men det kan også være en måde at afdramatisere det alvorlige. Det kan faktisk være meget befriende fra tid til anden. Livet er ikke altid sort eller hvidt – og man skal kunne grine af elendigheden.

Det er hvert fald min holdning til tingene – og mange er nok enige med mig.

Jeg fik fortalt følgende fiktive historie af en kollega tidligere i dag, og jeg kunne ikke lade være med at grine. Sidste sætning var virkelig uventet – og vi kan kun være glade for, at det bare er en vits!

Et ældre ægtepar havde levet et langt og lykkeligt liv sammen. For at fejre kærligheden efter 40 års ægteskab tog de ud at spise på en dyr restaurant i byen, og der blev ikke sparet på noget.

I årenes løb havde de rejst en del – og fået hele 7 børn sammen.

Mens de får desserten serveret, læner manden sig frem mod sin kone og siger:

– Skat! Nu har vi været gift i hele 40 år og fået 7 børn. Det var har været den bedste tid i mit liv, og jeg kunne ikke være lykkeligere, end jeg er lige nu. Men der er dog noget, jeg gerne vil spørge dig om.

– Det har plaget mig længe – og jeg finder aldrig sindsro, hvis jeg ikke får svar på mit spørgsmål. Lige siden vi fik vores syvende barn, har jeg ikke kunnet slippe tanken om, at han slet ikke ligner eller minder om de andre seks. Så jeg er nødt til at spørge – har han en anden biologisk far?

PxHere

Konen retter straks blikket ned i bordet, sukker dybt og indser, at hun er nødt til at afsløre sandheden for sin mand.

– Ja, jeg er virkelig ked af det, skat. Men det er rigtigt. Han har en anden biologisk far end de andre seks, svarer hun.

Manden chokeres selvfølgelig over nyheden om, at hans kone har været ham utro. De havde levet sammen i mange år, og dette var ikke en nyhed, han havde forventet efter 40 års ægteskab.

Med tårer i øjnene spørger manden:

– Hvem? Hvem er faderen til vores syvende barn? Hvem er den satan?!

Konen kigger stadig ned i bordet, men efter et kort øjeblik løfter hun blikket og stirrer sin mand lige ind i øjnene.

Hun læner sig langsomt frem og hvisker:

– Dig..

Det her er selvfølgelig bare en sjov historie, men nogle gange tror jeg, det kun er sundt at kunne grine af det lidt forbudte!

Tøv ikke med at dele historien, hvis den gav dig et smil på læben!