Fræk vits: Nysgerrig mand bliver medlem af nudistklub

Jeg indrømmer gerne, at nudistlivet aldrig har tiltalt mig. Folk må selvfølgelig indrette og leve deres liv, som de vil, og det kan godt være, at jeg er snerpet, men jeg har ikke lyst til at føle vinden der, hvor solen aldrig skinner. Og at se andre nøgne har jeg heller ikke været så meget for. Derudover kan det jo gå som manden i denne historie…

En nysgerrig mand melder sig ind i en nudistklub, han skriver sig ind, tager tøjet af og begynder at spadsere lidt rundt på området. Efter et stykke tid får han øje på en smuk blondine, hvilket resulterer i, at han får erektion.

Blondinen: Ville du mig noget?

Manden: Nej, jeg er lige kommet…

Blondinen: Du må være ny her. For ifølge vores regler betyder en stiv pik, at du kalder på mig og vil have sex med mig, hvorefter hun lægger sig ned og lader manden have sex med hende. Efter akten går manden ind i saunaen og sætter sig.

Han er uhørt tilfreds med sit medlemskab, faktisk så tilfreds at han letter sin ene skinke og slår en prut.

Straks efter kommer en stor muskuløs mand hen til ham.

Den muskuløse mand: Ville du mig noget?

Manden: Nej, jeg er lige kommet…

Den muskuløse mand: Du må være ny her. Ifølge vores regler betyder prutten, at du kalder på mig og vil have sex med mig, hvorefter han kaster manden rundt og giver ham en ordentlig tur bagfra.

Efter akten skynder manden sig at løbe tilbage til receptionen.

Manden: Her, tag det forbandede medlemskort og nøglerne. I kan bare beholde de 5.000 kroner, jeg har betalt!

Receptionisten: Men du har jo kun fornøjet dig med en brøkdel af vores aktiviteter?

Manden: Hør nu lige her, unge dame. Jeg er 55 år gammel, jeg får kun stiv pik én gang om måneden, men jeg prutter 14 gange om dagen. Så NEJ TAK!

Tøv ikke med at dele historien, hvis vitsen gav dig et smil på læben!