Fræk vits: Lars har sex med 3 fremmede kvinder i huset

Når man er lidt mut, som alle er fra tid til anden, er der intet bedre, end når man formår at blive glad igen.

Følgende frække vits fandt jeg på nettet i går – og jeg grinte højt og længe af sidste sætning! Det er selvfølgelig en fiktiv historie, men den gjorde i den grad min dag lidt bedre!

Jeg håber, at den også giver dig et godt grin!

En mand ved navn Lars sidder ved sin farfars dødsleje som eneste arving:

– Når jeg ikke er her mere, skal du have mit gamle klenodie. Du får min Harley Davidson. Du skal passe godt på den og altid smøre lædersædet med vaseline, hvis der er fugtigt eller regner udenfor.

Den gamle mand døde kort tid efter, og Lars tog motorcyklen ud på en lille køretur ud på landet, hvor han kom til en lille bondegård. Han bankede på døren, og der står landmanden, konen, datteren og en ung kvinde.

Lars fortæller dem, at han er faret vild og spørger dem om vej mod den nærmeste tankstation.

 

– Du skal ikke køre videre, nu hvor det snart begynder at regne. Kom ind og få lidt mad, siger landmanden.

Da Lars træder ind ad døren, ser han, at der er store bunker opvask overalt i køkkenet, men komfuret, køkkenbordet og stolene er dog fri for beskidte tallerkner og bestik.

– Hvorfor har I så meget opvask? Altså, jeg mener, I har trods alt tre fruentimmer her på gården.

– Tjoh, siger landmanden. Her i hjemmet har vi den regel, at vi er stille, mens vi spiser. Den, der taler, er nødt til at tage opvasken.

– Ser man det! Så ved jeg det, siger manden og sætter sig til bords.

Finder vaselinen

Først bliver forretten serveret, og da den er spist, tager Lars datteren med ind i soveværelset for at give hende en rusketur! Hun siger intet under hele akten. Ikke et pib eller støn. Hun ligger bare der og smiler hele forløbet igennem.

De går ud i køkkenet igen, og nu er hovedretten blevet serveret. Da den er spist op, tager han den unge kvinde med ind i soveværelset…. Og det hele gentager sig. Hun siger ikke et ord. Hun ligger bare og fniser, mens Lars kører på.

Herefter er det tid til dessert og mens den blev spist, tænkte Lars over, hvad han skulle gøre for at få en af dem til at tale, mens der blev spist. Derfor beslutter han sig for at springe på konen i huset. Men hun siger heller ingenting, hun ligger også bare og fniser.

De går ud i køkkenet igen, og nu er det tid til at få en kop kaffe. Nu har Lars fundet ud af, hvad han skal gøre. Han tager vaselinebøtten op ad lommen og åbner den.

Så råber landmanden:

– JEG TAGER OPVASKEN, JEG TAGER OPVASKEN!!!!

Tøv ikke med at DELE vitsen, hvis du trak på smilebåndet!