Fræk vits: Lars får et chok, da han skal forlade hospitalet

De, der arbejder i sundhedsvæsenet, er i 99 procent af tilfældene helt fantastiske. Det er uhørt sjældent, jeg ikke er blevet taget godt imod, når jeg har været på et hospital her i Danmark.

Der er selvfølgelig nogle, der har mere negative oplevelser, men jeg er overbevist om, at der er generel enighed om, at ansatte i sundhedsvæsenet fortjener vores dybeste respekt.

I hvert fald hvis fokus rettes mod virkeligheden, for der findes selvfølgelig også fiktive historier om hospitalsverdenen.

Følgende frække vits fandt jeg på nettet i går, og den er som skabt til jer med en lidt frækkere humor, og er bestemt ikke for følsomme læsere – men jeg grinte højt og længe af sidste sætning!

Der var en lidt ældre mand ved navn Lars, der havde været indlagt på hospitalet et par dage. Men nu var han fuldkommen rask og frisk igen – og det var på tide at tage hjem.

En sygeplejerske kom og hentede ham på hans værelse for at vise patienten til den rigtige udgang.

Personerne på billedet har intet med den fiktive historie at gøre

Men på vej ud gik de pludselig forbi et andet patientrum med åben dør – og begge kunne tydeligst se en mand sidde derinde i sin seng, hvor han onanerede heftigt.

– Hvad fanden sker der her?!, udbryder Lars.

– Denne patient har en sygdom, der kræver, at han onanerer mindst én gang hver anden time. Ellers risikerer han at få en blodprop og dø, forklarede sygeplejersken.

– Ser man det, men så forstår jeg, svarede Lars.

”Samme sygdom…”

De to fortsætter mod udgangen, men går i høj fart pludselig direkte ind i et andet patientrum, hvor de ser en yngre sygeplejerske give en patient et bjowjob.

– Nu er du fandme nødt til at forklare, hvad der foregår her!, sagde Lars til kvinden, som skal følge ham ud af hospitalet.

Hun kiggede ind på værelset, vendte sig mod Lars og sagde:

– Samme sygdom, bedre forsikring…

Lars besvimede….

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!