Fræk vits: Inger slår en brændskid hos smykkehandleren – ekspedientens reaktion er genial!

Det er de færreste, som er rigtig gode til at håndtere pinlige episoder. Du kender garanteret følelsen, hvor man bare har lyst til at forsvinde fra jordens overflade. De fleste har med garanti oplevet det og ved, hvad jeg mener.

Denne frække vits fik mig til at tænke på netop det, og da jeg læste slutningen, kunne jeg ikke lade være med at grine. For mandens svar er virkelig genialt!

Jeg troede, at jeg efterhånden havde læst de fleste fiktive og sjove historier på nettet – men jeg indrømmer gerne, at denne var ny for mig!

71-årige Inger var inde i det lokale indkøbscenter i Esbjerg for at shoppe. En ny smykkehandler var lige blevet åbnet i centret, og eftersom der var lidt tid, inden hun skulle med bussen, valgte Inger at gå ind for at kigge i den nyåbnede smykkebutik.

Inger gik rundt en lille stund, men stoppede op for at se på halskæderne. “Det var satans. De er godt nok dyre”, tænkte hun og lænede sig frem for at kigge nærmere.

Men den hurtige bevægelse førte til, at hun slog en ordentlig brændskid.

Del gerne videre

Inger fik et chok og vendte sig om for at se, om der var nogen i nærheden. Til sin store rædsel så hun, at ekspedienten, en mand i sine 30’ere, stod blot 2 meter derfra.

Det virkede dog til, at han ikke havde bemærket den pinlige episode, da han stod og stirrede ned på nogle papirer.

Men for at skjule sin skam sagde Inger panisk:

– Undskyld mig. Hvad koster den der guldhalskæde?

Ekspedienten kigger op fra sit papirarbejde:

– Du slog en ordentlig brændskid bare af at kigge på den. Jeg er bange for, at du kommer til at skide i bukserne, hvis jeg afslører prisen….

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!