Fræk vits: Brandmand indfører nyt system i sexlivet med konen

Når man gerne vil kritisere en person, er det vigtigt at gøre det på en lidt elegant måde. At råbe og skrige fungerer sjældent, men det er ofte mere effektivt at give sin mening til kende på en lidt pænere måde.

Det gør sig selvfølgelig også gældende i sengen. Der kommer sjældent noget godt ud af at fortælle en person direkte, at han eller hun er dårlig i sengen. Men små hentydninger kan dog være meget mere effektive.

Denne sjove historie fandt jeg på nettet tidligere i dag. Jeg grinte højt og længe, da jeg læste den, og følte en inderlig trang til at dele den med jer. For delt glæde er trods alt dobbelt glæde!

Nyt sexsystem

En nyuddannet brandmand ved navn Lars kommer hjem fra arbejde og fortæller sin kone om det system, de har på brandstationen:

– Ved det første kald tager vi vores jakker på. Ved det andet kald glider vi ned ad stangen. Og ved det tredje kald er vi klar til at rykke ud!

Pixabay

Lars fortsætter:

– Og nu tænkte jeg, at vi skulle indføre samme system herhjemme. Når jeg råber “et!”, tager du tøjet af. Når jeg råber “to!”, gør du dig klar på sengen. Og når jeg råber “tre!” – så begynder vi…

Konen elskede ideen!

Følgende aften, da manden kommer hjem, råber han “et!”, hvorefter konen tager alt sit tøj af. Så råber han “to!”, og hun lægger sig på sengen. Til sidst råber han “tre!”, og de begynder at have lidenskabelig sex.

Men pludselig skriger konen:

– Fire!

Lars bliver helt stille og spørger forvirret:

– Hvad fanden betyder det!?

– Mere slange! Du er slet ikke i nærheden af ilden!

Tøv ikke med at dele historien, hvis den gav dig et smil på læben!