Fræk vits: 18-årig ydmyger Lars foran hele baren

Noget af det værste i verden er at gøre noget virkelig pinligt eller blive skældt ud foran en gruppe mennesker. Nogle af os håndterer sådanne situationer bedre end andre, men det er nok få, som er i stand til at bevare det kølige overblik.

Denne sjove historie handler lidt om det, men da jeg læste den sidste linje, kunne jeg ikke lade være med at grine. For det er forbandet genialt!

En midaldrende mand ved navn Lars kommer ind på en bar i Aarhus. Straks ser han en utrolig smuk 18-årig blondine sidde helt alene ved et bord længere væk. “Men hende har jeg ingen chance for at score”, tænker han og sætter sig lidt derfra.

Men efter have drukket en håndfuld øl har han nu drukket mod og selvtillid til sig. Den smukke pige sidder stadig alene, og Lars er også overbevist om, at hun har sendt ham et par flirtende blikke.

Så efter at have drukket sin sjette øl sætter han retning mod den unge kvindes bord. Han læner sig lidt kluntet mod hende.

– Undskyld mig, frøken, men må jeg slå mig ned her og tale lidt med dig?, spørger Lars venligt.

Kvinden kigger på ham og råber:

– NEJ, FREMMEDE, JEG HAR VIRKELIG IKKE LYST TIL AT KNALDE MED DIG SENERE! HVAD FANDEN HAVDE DU TÆNKT DIG?

Genfinder roen

Det her gik ikke helt som forventet. Lars bliver stiv som en pind, hvorefter han mut lister tilbage til sit bord. Sveden pibler frem og følelsen af ydmygelse er tydelig, da hele baren – lidt over 50 personer – nu stirrer på ham.

Et par timer går, og Lars begynder at genvinde roen, da den smukke kvinde kommer hen til hans bord.

– Jeg vil gerne undskylde for det, jeg sagde tidligere, siger hun. Men jeg studerer psykologi og skriver netop nu et projekt om, hvordan mennesker reagerer på pinlige situationer…

Lars kigger op.

– Nå, ser man det. Selv er jeg advokat og har fuld kontrol over, hvordan jeg får folk til at føle sig skyldige.

Så rømmer han sig, tager en indånding og råber:

– 3.000 KRONER FOR ET SLAG FISSE?! HVAD FANDEN MENER DU MED DET?!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!