Fræk historie: Anne går til gynækolog, men så sker der noget, der får mig til at grine højt

Når man er desperat, kan ens engagement og stærke vilje nemt ende med, at man får lidt svært ved at opfatte, hvad der sker omkring en. Men bliver tilbøjelig til at misforstå og fejlfortolke situationer, hvilket denne historie er et sjovt eksempel på!

De fleste af os føler nok et mindre ubehag ved at besøge lægen. Man er sjældent klar over, hvad der skal ske, og man kan meget nemt blive lidt usikker på situationen. Heldigvis er de fleste læger meget forstående og dygtige, så mange gange er ens bekymring lidt uberettiget.

Samtidig er kroppen en ekstrem kompleks størrelse. Så når den pludselig begynder at værke og skabe problemer, kan det være svært at vide, hvad man skal gøre, og derfor er det fantastisk, at vi har så dygtige og betænksomme mennesker i sundhedssektoren. Intet er så pinligt, at man ikke kan gå til lægen med sit problem, fordi man muligvis skammer sig. For læger og sygeplejersker har med garanti set det før, selvom man selv mener, at ens sygdom eller problem er ekstrem pinlig eller enkeltstående.

Der kan selvfølgelig opstå fejl og misforståelser overalt. Specielt hvis man er lidt nervøs. Når ens hjerner arbejder på højtryk, kan det være svært at se alt, for hvad det egentlig er.

Denne sjove historie handler lidt om det. Jeg fandt den på nettet i går og følte, at jeg var nødt til at dele den med jer!

Forstående mand

Anne Jensen havde været gift i et år og ville frygteligt gerne have et barn. Men uanset hvor meget de prøvede, kunne Anne ikke blive gravid. Efter råd frasin bedste veninde valgte hun til sidst at aflægge byens bedste gynækolog et besøg.

Hun var lidt nervøs før besøget og fandt hele situationen lidt pinlig, men lægen var heldigvis en fin og forstående mand af den gamle skole. Han lyttede tålmodigt på Anja Jensens bekymringer, og til sidst sagde han meget venligt og deltagende:

– Se, lille frøken. Det skal nok gå det hele, skal du se. Hvis du nu tager tøjet af og ligger dig der på briksen, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre ved det.

Anja Jensen blev helt rød i ansigtet og lettere chokeret.

– Det var meget venligt og betænksomt af dig. Men jeg foretrækker faktisk at få barnet med min mand….

Tøv nu ikke, DEL hvis du også trak på smilebåndet!