Faren åbner døren da 17-årig datter bruger sin dildo – siger 4 ord som får mig til at grine højt

Der er mange gode grunde til at flytte hjemmefra, men det her er nok en af de bedste!

Jeg fandt følgende historie på nettet, og grinte højt og længe efter at have læst sidste sætning. Det tror jeg faktisk, at du også kommer til at gøre!

Glem ikke at dele vitsen med dine venner for at vise, at du har humor!

Faren åbner døren

Da en mor gik forbi sin datters lukkede værelsesdør, hørte hun en mærkelig summende lyd komme der indefra. Hun åbnede døren, og så sin datter i fuld gang med sin dildo.

Chokeret spørger hun:

– Hvad fanden laver du?

Datteren svarer:

– Mor, jeg er 17 år gammel, stadig jomfru, og det her er det nærmeste en kæreste, jeg nogensinde kommer. Luk døren og lad mig være i fred!

Dagen efter gik faren forbi og hørte samme summende lyde komme fra datterens lukkede værelsesdør. Da han gik ind, så han sin datter elske lidenskabeligt med sin dildo.

Han spørger:

– Hvad fanden laver du?

– Far, jeg er 17 år gammel, stadig jomfru, og det her er det nærmeste en kæreste, jeg nogensinde kommer. Luk døren og lad mig være i fred!

Et par dage senere kommer konen hjem efter en tur i Netto. Da hun havde sat sine poser i køkkenet, bemærkede hun den samme summende lyd igen. Men denne gang kom lyden fra stuen.

Hun gik ind i stuen og fandt sin mand sidde og se fjernsyn på sofaen. Dildoen lå lige ved siden af ham, og var tændt på højeste indstilling.

Konen spørger:

– Hvad fanden laver du?!

Og manden svarar:

– Jeg ser fodboldkamp med min svigersøn.

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!