Erika opdager mandens utroskab – hård hævn giver elskerinden og manden fysiske smerter

Utroskab er uacceptabelt. Det ødelægger forhold og sårer mennesker. Desværre der det alt for ofte, men det eneste vi kan gør er at beskytte vores egne forhold – og i et velfungerende, lykkeligt parforhold opstår der sjældent utroskab.

I årenes løb har der cirkuleret flere historier på nettet om utroskab. Mange gange er det hævnen, der tiltrækker sig opmærksomhed – og nogle af dem er mere spektakulære end andre.

Denne historie handler om Erika, der opdagede, at manden var utro med hendes bedste veninde. Hvorvidt den er sand eller ej, kan vi ikke være sikre på, men uanset hvad er budskabet meget stærkt – at det absolut ikke er en god idé at være sin partner utro.

Denne kvindes hævn er både sjov og smart!

For et par år siden skrev Erika følgende statusopdatering på Facebook:

”Skulle hjælpe sin mor”

“Bekendelse: Da jeg stadig var gift, havde jeg på fornemmelsen, at min mand var mig utro, og da jeg fandt en pakke kondomer i hans bil, gik mit værste mareridt i opfyldelse.

Facebook

Pakken var allerede åben, så jeg tog kondomerne og lavede et lille hul i hver med en nål. Herefter lagde jeg dem i et bad med chilisaft fra Habanero i en time og lagde dem tilbage, før han vågnede.

Dagen efter sagde han, at han skulle hjælpe sin mor, og så kørte han. Tre timer senere ringede min bedste veninde og fortalte, at hun havde haft sex med sin “kæreste”, og at det nu føltes, som om det brændte dernede.

Straks efter kom min mand hjem og lagde en pose frosne ærter i skridtet og påstod, at han havde brændt sig på noget.

”Hvor brænder det?”

For at gøre en lang historie kort så mistede hun sin bedste veninde og han mistede sin kone. Jeg har blokeret dem på Facebook, og ingen af dem ved, hvad jeg har gjort.

Det var tre år siden, og så snart jeg løber ind i dem for tiden, spørger jeg altid “Hvor brænder det?””

Pixabay

Erikas status gik viralt – og hvis det er en sand historie, indrømmer jeg gerne, at det var helt fantastisk gjort.

Synes du, at Erika gjorde det rigtige? Så tryk på DEL-knappen for at vise, at utroskab er uacceptabelt!