OBS! Dette er et genrefoto og viser ikke de omtalte personer i denne fiktive historie.

Efter fødslen håner manden sin kones “gravide krop”, hendes hævn får kvinder overalt til at juble

I dag virker det til, at alle berømthederne smider de overflødige “mor-kilo”, så snart de bliver udskrevet fra hospitalet.

Personligt synes jeg, at det er en usund udvikling, som ikke stemmer overens med virkeligheden. Jeg er stolt af mine ekstra kilo, og skammer mig ikke over at være mor!

Følgende sjove historie handler om en mand, der er ubehagelig mod sin kone, fordi hun ikke har “tabt sig hurtigt nok” efter fødslen. Selvom det bare er en vits, så fandt jeg den meget sjov.

Læs gerne og del den med dine venner, hvis du også kunne lide morens svar!

Bjarke og Line havde lige fået deres første barn – men der gik ikke længe, før Bjarke begyndte at blive utilfreds med sin kones krop efter graviditeten.

Få uger efter parret kom hjem fra hospitalet, gik manden op bag sin kone og kommenterede: “Din røv er begyndt at blive for stor, den ligner jo en gammel vaskemaskine.”

Line blev selvfølgelig rasende, men hun valgte ikke at svare på den hånlige kommentar, da det var under hendes værdighed.

Senere samme aften, da parret lå i sengen, begyndte Bjarke at blive lidt liderlig. Han spurgte Line, om hun var klar på en omgang mellem lagnerne.

Så svarede Line:

“Jeg har ikke tænkt mig at tænde vaskemaskinen for så lidt opvask!”

Og tilføjede:

“Du må vaske ‘den’ i hånden.”

Tøv ikke med at dele historien med dine venner, hvis du også synes, at kvindens svar på tiltale var genialt!