Præst dropper Gud og sadler om – nu tjener hun en formue på sin nye frække karriere

Det kan være meget svært at skifte karriere, når man er kommet lidt op i alderen. Man er ofte kørt fast, har brug for løn til at skulle betale huslån og meget andet, hvilket ofte gør, at det kan virke uoverskueligt at skulle finde en helt ny karrierevej. Men en helt ny karriere kan faktisk ændre hele ens liv, også til det bedre.

Netop det ved Nikole Mitchells alt om. Hun er mor til tre, og valgte som 36-årig at skifte karriere – fra præst til nøgenmodel.

I dag bor hun i en luksusvilla og tjener en formue på sit nye job, skriver Daily Star.

Fra at prædike Guds ord til at bedømme mænds ‘dick picks’. Ja, det kan lyde som et voldsomt skridt, men det er det karrierevalg, som Nikole Mitchell har taget – og hun fortryder intet.

Bedømmer penisser

Nikole oprettede en konto på Onlyfans, hvor kreatører af alle slags kan blive betalt for deres indhold, og ofte er der tale om nøgenbilleder.

Nikole tjener en del på at vise sig frem på siden, men det, der har gjort hende rig, er noget helt andet. Hun vurderer nemlig mænds penisbilleder, som de sender til hende.

– Jeg fik et spørgsmål fra en fan, om jeg kunne bedømme hans pik. Jeg vidste ikke, hvad det indebær, så jeg måtte google mig frem.

Og efter lidt tid på google fandt Nikole så ud af, at denne underkategori er meget populær på nettet.

Så mod betaling sidder Nikole nu og vurderer forskellige mænds penisbilleder, som de sender til hende.

“Lever et magisk liv”

Det var dog ikke et let valg for Nikole at forlade kirken og dedikere sig et liv som nøgenmodel, men fortryder intet. I dag har hun nemlig mere tid til sin familie og mere fritid generelt.

Nikole tjener også mellem 30.000-100.000 dollars om måneden, hvilket svarer til cirka 180.000-600.000 danske kroner. Nikole bor i et hus til flere millioner i Californien med sin familie.

Alt dette har givet mig det magiske liv, jeg lever lige nu. Jeg kan rejse med mine børn, jeg behøver ikke at sige nej, for vi har råd til det. For mig er det frihed. Det er glæde. det er indre ro, sige Nikole til Daily Star.

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette!