Drengen spørger sin far, om han vil have sex med Natasja Crone, morens reaktion er genial!

Når man har børn, bliver man ofte tvunget til at svare på vanskelige spørgsmål. Det kan være alt lige fra, hvor børn kommer fra og hvordan man ved, om man er forelsket? Eller blot et svært regnestykke…

Moren i denne historie blev stillet et svært spørgsmål, og hun fortjener virkelig at blive hyldet for sit svar!

En 12-årig dreng sad og levede lektier, da han havde problemer med et spørgsmål; “Hvad er forskellen mellem potentielt og realistisk?”.

Han spurgte sin mor, der svarede;

– Ja, gå ud og spørg din far, om han kunne tænke sig at have sex med Natasja Crone for fem millioner kroner. Spørg herefter din søster om det samme og så din storebror om det samme….

Drengen gik ud og spurgte sin far, “Ville du have sex med Natasja Crone for fem millioner kroner?”

Faren svarede; “Jeg ville have sex med enhver kvinde for fem millioner, at det er Natasja Crone, ville bare være en bonus.”

Herefter gik drengen ind i huset og spurgte sin storebror om det samme, og broren svarede også, at han ville have sex med Natasja Crone eller enhver anden kvinde for mindre end fem millioner kroner.

Til sidst spurgte drengen sin storesøster, om hun ville have sex med Natasja Crone for fem millioner?

“Ja, uden tvivl”, svarede søsteren, “Jeg ville have sex med enhver kvinde for fem millioner kroner.”

Drengen gik tilbage i køkkenet til sin mor.

“Nå?”, spurgte moren.

Drengen fortalte om de svar, han havde fået. Moren nikkede og sagde: “Som jeg ser det, sidder vi potentielt med en formue på femten millioner kroner, men realistisk set har vi to trækkerdrenge og en lebbe.”

Synes godt om og del historien, hvis den også fik dig til at grine.