Dagens frække: Hemmeligheden afsløres midt under parrets samleje

Intet er skønnere end et rigtig godt grin. Det bedste er selvfølgelig at gøre det i gode venners selskab, men jeg kan også tage mig selv i næsten at græde af grin, når jeg er alene. Du kender det med garanti, når man sidder alene og pludselig ser eller læser noget sjovt, og det bare er umuligt at holde grinet tilbage.

Sjove historier har altid haft en unik evne til at gøre mig i rigtig godt humør. Selv foretrækker jeg de frække af slagsen, som føles lidt forbudte – gerne med en uventet slutning. Så er det altid svært ikke at grine!

Følgende frække vits fik jeg fortalt af en kollega tidligere på ugen, og jeg er nødt til at indrømme, at den er helt genial. Selvom jeg tror, at jeg hørte den første gang for lidt over 10 år siden, så holder den stadig! Jeg begynder at grine bare ved tanken om den sidste kommentar!

Nu krydser jeg fingre for, at den også kan give dig et godt grin med på vejen!

Parret havde efterhånden været gift i hele 20 år, efter de allerede i en tidlig alder faldt pladask for hinanden. De var en lykkelig familie. Alt var helt normalt og som det skulle være, bortset fra at manden altid insisterede på at have lyset slukket, når de havde sex.

Konen havde altid fundet det lidt mærkeligt. Hun havde sine teorier om, at manden muligvis skammede sig over sin penis eller lignende. Men eftersom hun elskede ham så højt, gjorde hun ikke noget ved sagen. Ville han have sex i mørke, så kunne hun selvfølgelig leve med det. Hun var trods alt blevet vant til det med årene.

En ekstra bonus var, at deres sex altid var rigtig godt – og det føltes virkelig, som om manden var veludstyret og vidste, hvad han gjorde med sit udstyr “der nede”.

Havde underbukser på

Men en aften tog nysgerrigheden overhånd. Midt under samlejet pegede konen lampen ned mod selve penetrationen og tændte lyset. Så opdagede hun, at manden havde sine underbukser på – og en stor lyserød dildo i højre hånd, som klarede alt “arbejdet” for ham.

Der var stille et par sekunder, hvorefter konen råbte:

– Din store nar! Så det er altså sådan, du har gjort alle disse år? Du har meget at forklare!

Manden satte sig op i sengen og svarede roligt:

– Selvfølgelig, og det skal jeg nok – men du kan begynde med at forklare de 5 børn…

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!