Bryllupsbilledet viser bruden give sin mand et blowjob – nu spredes det som en løbeild på nettet

Noget gammelt, noget nyt – og noget du aldrig har set før. Dette pars mildt sagt usædvanlige bryllupsbillede spredes nu som en løbeild på nettet.

Billedet viser, hvad der kan ligne en brud, som giver sin mand et “blowjob” – og ikke nok med det! Det skulle eftersigende have været brudens egen mor, der foreslog den usædvanlige positur. Det skriver Metro.

Ved første øjekast kan det godt se ud som om, at der er tale om et par, der ikke kunne vente med at fuldbyrde deres løfter!

Parret er iklædt deres stiveste bryllupstøj, og er tilsyneladende løbet ud i skoven for at få et lille øjebliks kvalitetstid væk fra alle bryllupsgæsterne.

Brudgommen står i sit blå jakkesæt med bukserne nede omkring sine ankler, mens hans kone knæler foran ham i sin flotte hvide brudekjole.

Nu er billedet af det hollandske par blevet delt tusindvis af gange, siden fotografen valgte at offentliggøre det på nettet.

Som tekst til billedet havde fotografen skrevet:

“Et nygift par kunne ikke vente på at festen skulle slutte, så de kunne trække sig tilbage til deres soveværelse.

De havde heldigvis allerede udvekslet løfter, før dette skete.”

Jeg finder det virkelig skønt, at et par tør at byde alle på et godt grin! Del artiklen hvis du også ser livet fra den lyse side og har humor!