Bjarne siger nedsættende kommentar om sin kones numse – men 5 timer senere tager hun genial hævn

For at holde forholdet i live og lykkeligt er det alfa og omega at have det godt sammen og have masser af romantik i hverdagen. Sidstnævnte kan være svært at finde tid til, når der går rutine i forholdet, men nogle gange kan man komme langt med en høflig kompliment eller et kærligt knus.

Men nogen, der virker til at have brug for hjælp, er dette nordjyske par i denne fiktive, sjove historie. Konens svar på tiltale til sidst er dog helt genialt!

Jeg fandt denne frække vits på nettet tidligere på ugen – og jeg følte straks en trang til at dele den med jer. For som man siger – delt glæde er dobbelt glæde!

Et midaldrende par fra Frederikshavn, der har været gift i 15 år, nyder det gode vejr med lidt havearbejde ude i haven. Konen står på alle fire med numsen i vejret og renser ukrudt fra køkkenhaven, da Bjarne pludselig brøler.

Så stor som en kuglegrill

– For fanden skat, du burde tabe dig – din røv er jo lige så stor som kuglegrillen.

Som bevis målte Bjarne sin kones numse med hænderne og herefter grillen, der stod på terrassen – og udbrød med latter i stemmen:

– Hvad sagde jeg? Præcis samme størrelse!

Konen blev meget fornærmet af hans kommentar og besluttede, at han sagtens kunne udføre resten af havearbejdet selv. Hun gik ind i huset og talte ikke til sin mand resten af dagen.

Men om aftenen ved sengetid, 5 timer efter mandens joke, kravler han ind til sin kone og spørger, om de ikke skal have lidt “voksen-hygge” – men konen er ikke i stemning.

– Men hvad er der galt, skat?, spørger manden uforstående.

Konen svarer spydigt, ironisk og triumferende.

– Tror du virkelig, at jeg tænder op i kuglegrillen for den der ynkelige lille partypølse?!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!